Κλέων Γρηγοριάδης: «Είχε βουίξει ο τόπος ότι ο Λιγνάδης είχε παιδεραστικές τάσεις» | newsbreak

Μοιραστειτε το

Ο Κλέων Γρηγοριάδης, ηθοποιός και βουλευτής του ΜέΡΑ25, είναι ακόμα ένας από τους καλλιτέχνες οι οποίοι καταγγέλουν ότι, όλα τα χρόνια της δράσης του Δημήτρη Λιγνάδη, άτομα του χώρου είχαν γνώση για τις παιδεραστικές του τάσεις.

«Είμαι σ’ αυτό τον χώρο 35 χρόνια. Τα τελευταία 25 χρόνια έχει βουίξει ο τόπος ότι ο κ. Λιγνάδης είναι ένας άρρωστος άνθρωπος και ότι έχει παιδεραστικές τάσεις. Έχει βουίξει ο τόπος!» δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm και πρόσθεσε καταλογίζοντας ευθύνες στα κυβερνητικά στελέχη που του έδωσαν να αναλάβει την διεύθυνση του Εθνικού Θεάτρου:

«Η υπουργός και ο πρωθυπουργός κώφευαν»

«Δε λέω, ότι θα έπρεπε να τον δικάσουμε χωρίς να υπάρχουν στοιχεία και καταγγελίες. Λέω όμως ότι ένας πρωθυπουργός και ένας υπουργός δεν διαλέγει αυτόν από εκατοντάδες υποψήφιους, για να τον κάνει καλλιτεχνικό διευθυντή της πιο σημαντικής κρατικής σκηνής της πατρίδας μας. Και εκεί υπάρχει πρόβλημα. Και δεύτερο πρόβλημα είναι όταν πια υπάρχουν καταγγελίες ανθρώπων –απλά δεν έχει πάει κάποιος στον εισαγγελέα- στο σωματείο μας ότι είχαν βιαστεί όσο ήταν ανήλικοι και η υπουργός και ο πρωθυπουργός κώφευαν. Έλεγαν ότι είμαστε κράτος δικαίου, έτσι είναι τα κράτη δικαίου;» σχολίασε ο ηθοποιός και βουλευτής.

Επιπλέον, ο Κλέων Γρηγοριάδης άφησε αιχμές για την περιβόητη δήλωση της Λίνας Μενδώνη ότι εξαπατήθηκε από τον Δημήτρη Λιγνάδη: «Είναι δυνατόν η υπουργός Πολιτισμού μ’ αυτή την ευκαιρία να συγχέει την υποκριτική τέχνη με την απάτη και την εξαπάτηση» σχολίασε.

Πηγή
Author: Ch-newsroom

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα