ΚΙΝΑΛ: Στην τελική ευθεία οι εκλογές – Όλες οι εξελίξεις λίγο πριν τα τελικά αποτελέσματα -LIVE BLOG

Μοιραστειτε το

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Όλες οι εξελίξεις λίγο πριν τα τελικά αποτελέσματα στις εσωκομματικές εκλογές του Κινήματος Αλλαγής

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζονται οι εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ. Η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κόμματος είναι σε πλήρη εξέλιξη από τις 07:00 το πρωί, με τη συμμετοχή να ξεπερνά κάθε προσδοκία καθώς μέχρι στιγμής έχουν ψηφίσει πάνω από 200.000 άνθρωποι.

Χαρακτηριστικό είναι ότι λίγο μετά τις τρεις, ο Γιώργος Παπανδρέου ζήτησε από την αρμόδια Επιτροπή ( ΕΔΕΚΑΠ) να δοθεί παράταση στην ψηφοφορία στις εσωκομματικές εκλογές του Κινήματος Αλλαγής, με τις πλευρές Ανδρουλάκη και Λοβέρδου να εμφανίζονται θετικές. Κορυφαία στελέχη του Κινήματος, όπως ο Κώστας Σκανδαλίδης, εκτιμούν ότι η συμμετοχή θα σπάσει κάθε ρεκόρ, ξεπερνώντας τις 200.000 και μάλιστα άνετα. Η ροή στις κάλπες υπολογίζεται ότι είναι αυξημένη κατά 20% σε σχέση με το 2017.

Τα «816 από τα 819 Εκλογικά Τμήματα στην Ελλάδα (ποσοστό 99,6%) έχουν ανοίξει και λειτουργούν και η ψηφοφορία διεξάγεται ομαλά», ανακοίνωσε η αρμόδια επιτροποή του Κινήματος Αλλαγής, (ΕΔΕΚΑΠ).

«Εύχομαι ανάταση στη δημοκρατική παράταξη μετά τις 12 Δεκεμβρίου», δήλωσε ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, Χάρης Καστανίδης, έξω από το εκλογικό κέντρο, στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Βασ. Όλγας, στη Θεσσαλονίκη, όπου γύρω στις 11.30 το πρωί, ο πρώην υπουργός επί κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, προσήλθε για να ψηφίσει. Στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, στην Ακαδημίας, ψήφισε λίγο μετά τις 11 το πρωί της Κυριακής, ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Γερουλάνος. Στο παλαιό δημαρχείο Ταύρου στην Πειραιώς έφτασε λίγο πριν τις 11 το πρωί για να ψηφίσει, ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Παπανδρέου. Στο Δημοτικό Αθλητικό και Πνευματικό Κέντρο Ηρακλείου Κρήτης, ψήφισε ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης. Στο κτήριο του δημαρχείου Αθηνών επί της Λιοσίων ψήφισε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης. Ο Ανδρέας Λοβέρδος, προσήλθε λίγο μετά τις 08:00 σε εκλογικό τμήμα της Μεταμόρφωσης ώστε να ψηφίσει για τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ.

Το Newsbomb.gr βρίσκεται από νωρίς το πρωί στα εκλογικά κέντρα και σας μεταφέρει τον παλμό της εκλογικής διαδικασίας.

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Όλες οι εξελίξεις λίγο πριν τα τελικά αποτελέσματα

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...