Κιμ Καρντάσιαν: Προσέλαβε διάσημη δικηγόρο διαζυγίων – Έβγαλε το μονόπετρο των 1,3 εκατ. δολαρίων

Μοιραστειτε το

Χωρίς το διαμαντένιο δαχτυλίδι του αρραβώνα της αξίας 1,3 εκατ. δολαρίων εμφανίστηκε η Κιμ Καρντάσιαν δύο εβδομάδες πριν από τις φήμες ότι ο γάμος της με τον Κάνιε Γουέστ έχει τελειώσει. Η είδηση του ενδεχόμενου διαζυγίου τους έπεσε σαν βόμβα στον χώρο τους καθώς αν και υπήρχαν κρίσεις στον γάμο τους κανείς δεν περίμενε ότι οι δυο τους θα χώριζαν οριστικά. Και όμως, στους χριστουγεννιάτικους εορτασμούς, περίοδο που ο ράπερ την πέρασε μακριά από την οικογένειά του, η τηλεπερσόνα δεν φορούσε το 15 καρατίων διαμαντένιο δαχτυλίδι με το οποίο ο Κάνιε της είχε κάνει πρόταση γάμου.

Πλέον γίνεται γνωστό ότι η Κιμ προσέλαβε τη δικηγόρο διαζυγίων, Λόρα Βάσερ, που είχε αναλάβει κα ι το διαζύγιο του Μπραντ Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί για να προχωρήσει τη διαδικασία. Η χρονιά που πέρασε ήταν πολύ δύσκολη για το ζευγάρι και τα πράγματα μεταξύ τους επιδεινώθηκαν μετά την κατάρρευση του Κάνιε Γουέστ δημοσίως στην πρώτη του προεκλογική εμφάνιση ενώ στη συνέχεια ξέσπασε στο twitter κατά της συζύγου του την οποία κατηφόρησε για απιστία αλλά και της πεθεράς του την οποία αποκάλεσε Κιμ Γιονγκ Ουν. Όλα αποδόθηκαν στη διπολική διαταραχή από την οποία πάσχει, αλλά προφανώς το γυαλί είχε ραγίσει..

Η Κιμ έχει θεαθεί αρκετές φορές τις τελευταίες εβδομάδες χωρίς το πανάκριβο δαχτυλίδι της και λέγεται ότι από το 2016 και την τρομακτική εμπειρία με τη ληστεία στο Παρίσι δεν το φοράει συχνά. Η πρόταση γάμου έγινε το 2013 σε ένα γήπεδο του μπέιζμπολ στο Σαν Φρανσίσκο το οποίο είχε νοικιάσει ο ράπερ για την εντυπωσιακή πρόταση γάμου. Τώρα πηγες αναφέρουν ότι η Κιμ προσέλαβε τη διάσημη δικηγόρο για να τους βοηθήσει στον διακανονισμό. Πηγή είπε στο PageSix ότι το ζευγάρι τελείωσε και πλέον συζητεί πώς θα γίνει ο διαχωρισμός της περιουσίας. Άλλωστε, το τελευταίο έτος ζουν χωριστές ζωές με εκείνον να βρίσκεται στο ράντσο του στο Γουαϊόμινγκ και εκείνη να συνεχίζει την επιχειρηματική της δραστηριότητα στο Λος Άντζελες.

Να σημειωθεί ότι η Λόρα Βάσερ παραιτήθηκε από το διαζύγιο των Πιτ-Τζολί το 2018 γιατί είπε ότι τα πράγματα έγιναν πολύ τοξικά και άσχημα. Η Λόρα ήταν εκείνη που μεσολάβησε και στο δεύτερο διαζύγιο της Κιμ από τον μπασκετμπολίστα Κρις Χάμφρις το 2011 έπειτα από 72 ημέρες γάμου.

Στο μεταξύ το ΤΜΖ μετέδωσε ότι το ζευγάρι βλέπει σύμβολο γάμου εδώ και λίγο καιρό και πως το “διαζύγιο είναι στα χαρτιά”. Πηγή αναφέρει ότι η Κιμ σκέφτεται και ξανασκέφτεται τον χωρισμό αλλά δεν παίρνει την τελική απόφαση. Σύμφωνα με το US Weekly η σχέση τους έχει φτάσει σε σημείο χωρίς επιστροφή. Πηγή μάλιστα είπε στο περιοδικό ότι οι δυο τους είχαν έναν πολύ άσχημο καβγά αρχές Δεκεμβρίου. Η τελευταία φορά που εθεάθησαν μαζί ήταν τέλος Οκτωβρίου στη Γαλλική Πολυνησία στα γενέθλια της Κιμ. Αν αποφασίσουν να χωρίσουν οριστικά θα πρέπει να αποφασίσουν τι θα γίνει με την έπαυλη των 60 εκατ. δολαρίων στο Χίντεν Χιλς της Καλιφόρνια που την ανακαίνισαν μαζί. Την αγόρασαν αντί 40 εκατ. δολ. αλλά έδωσαν 20 εκατ. να τη μετατρέψουν στο σπίτι των ονείρων τους. Λέγεται ότι η Κιμ θέλει να κρατήσει το σπίτι καθώς εκεί μεγαλώνουν τα τέσσερα παιδιά τους.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Βόρεια Κορέα: Φόβοι για 200 νεκρούς από την κατάρρευση σήραγγας μετά την τελευταία πυρηνική δοκιμή

Μια σήραγγα στην περιοχή πυρηνικών δοκιμών της Βόρειας Κορέας...

Έτοιμη για διαπραγμάτευση η Ιταλική κυβέρνηση μετά το δημοψήφισμα σε Βένετο και Λομβαρδία

«Έτοιμη να ξεκινήσει διαπραγμάτευση», δηλώνει η κυβέρνηση της Ρώμης,...

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρός 46χρονος από ηλεκτροπληξία

Τραγικό θάνατο από ηλεκτροπληξία βρήκε ένας 46χρονος άνδρας στη...

Ναγκόρνο Καραμπάχ: Εφικτή μια βιώσιμη ειρηνευτική συμφωνία, λένε οι ηγέτες Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν

Αισιόδοξοι πως είναι εφικτή η σύναψη μιας βιώσιμης ειρηνευτικής...