Κελέτσης: «Βρέθηκα θετικός στον κορονοϊό, με τη βοήθεια του Θεού θα κερδίσω τη μάχη»

Μοιραστειτε το

Ο Σταύρος Κελέτσης είναι ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και έστειλε το δικό του αισιόδοξο μήνυμα για τη «μάχη» που θα δώσει έτσι ώστε να τον ξεπεράσει.

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, ένας βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Το όνομά του δεν είχε γνωστοποιηθεί, μέχρι που ο ίδιος επέλεξε να το δημοσιοποιήσει και να στείλει αισιόδοξο μήνυμα προς όλους.

Μέσα από τη σελίδα του στο Facebook, ο βουλευτής Αλεξανδρούπολης, Σταύρος Κελέτσης, γνωστοποίησε πως βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και υπογράμμισε πως αισθάνεται βέβαιος ότι θα ξεπεράσει αυτή την περιπέτεια με τη βοήθεια του Θεού και τη στήριξη των ανθρώπων που έχει στο πλευρό του.

«Μετά την εκδήλωση κρούσματος κορονοϊού στο γραφείο μου στην Αλεξανδρούπολη (που συνδέεται με ήδη καταγεγραμμένο κρούσμα στο Πειραματικό Σχολείο της πόλης) υποβλήθηκα κι εγώ σε τεστ μοριακού ελέγχου, σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Βουλής και τον ΕΟΔΥ το οποίο υπήρξε θετικό, χωρίς να έχω καθόλου συμπτώματα. Αυτονόητα ακολουθώ τις οδηγίες των ειδικών και τέθηκα σε καραντίνα. Με την βοήθεια του Θεού, τις προσευχές σας και την αγάπη σας είμαι βέβαιος πως θα κερδίσω κι αυτή τη μάχη. Ακολουθείτε αυστηρά τις οδηγίες των ειδικών!», ανέφερε στο μήνυμά του ο Σταύρος Κελέτσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σταύρος Κελέτσης δεν ήταν την Κυριακή (25/10) στη Βουλή για την ψηφοφορία της πρότασης δυσπιστίας κατά του Χρήστου Σταϊκούρα που είχε καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ, όμως, ψήφισε με επιστολική ψήφο. Ο βουλευτής είναι ασυμπτωματικός και πλέον ακολουθεί τα υγειονομικά πρωτόκολλα που επιβάλλονται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Παράλληλα, ο συγκεκριμένος τα προηγούμενα 24ωρα είχε βρεθεί σε μια από τις υπηρεσίες του ελληνικού κοινοβουλίου, με αποτέλεσμα οι υπάλληλοί της να έχουν μπει σε καραντίνα για προληπτικούς λόγους, μέχρι να κάνουν και αυτοί τα απαραίτητα τεστ για τον κορονοϊό.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Ημερομηνία-κλειδί η 15η Νοεμβρίου – Η κρίσιμη σύσκεψη και τα νέα μέτρα

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Κύπρος: Στην Αθήνα αύριο η πρόεδρος της κυπριακής Βουλής και πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αννίτα Δημητρίου

Διαδοχικές συναντήσεις της προέδρου του ΔΗΣΥ Αννίτας Δημητρίου με...