Κατ’ οίκον θα γίνει η διανομή των πανεπιστημιακών συγγραμμάτων

Μοιραστειτε το

Με σχετική απόφαση του υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Β. Διγαλάκη και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Θ. Σκυλακάκη, η κυβέρνηση ανακοίνωσε τον τρόπο που θα διανεμηθούν φέτος τα διδακτικά συγγράμματα για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2020-2021, προς τους δικαιούχους φοιτητές των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (ΑΕΙ) και των Ανωτάτων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών (ΑΕΑ).

Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση και λόγω των έκτακτων μέτρων για τη νόσο Covid-19, τα πανεπιστημιακά συγγράμματα θα παραδοθούν κατ’ οίκον στους φοιτητές με ευθύνη των εκδοτικών οίκων, μέσω εταιρειών courier.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, η διαδικασία υποβολής των δηλώσεων για την επιλογή συγγραμμάτων από τους δικαιούχους φοιτητές θα ξεκινήσει την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020 και θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020. Διευκρινίζεται ότι δεν θα υπάρξει παρέκκλιση από τη συγκεκριμένη προθεσμία.

Για τον λόγο αυτό, κάθε φοιτητής θα πρέπει να δηλώσει μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος «ΕΥΔΟΞΟΣ» τον τόπο παράδοσης στον οποίο επιθυμεί να του παραδοθούν τα συγγράμματα που έχει επιλέξει. Ως τόπος κατ’ οίκον παράδοσης μπορεί να ορισθεί οποιαδήποτε περιοχή εντός της ελληνικής επικράτεια και την Κύπρο. Οι φοιτητές, λοιπόν, θα πρέπει να δηλώσουν τον «τόπο παράδοσης», συμπληρώνοντας τα πεδία της «Υποχρεωτικής Δήλωσης Διεύθυνσης», και συγκεκριμένα: Οδό, Αριθμό, Ταχυδρομικό Κώδικα, Περιοχή, Καλλικρατικό Δήμο, Περιφερειακή Ενότητα, Χώρα και Σχόλια Παράδοσης, ενώ παράλληλα καλούνται να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους (κινητό τηλέφωνο και e-mail).

Η διανομή των διδακτικών συγγραμμάτων αναμένεται να ξεκινήσει αμέσως μετά τις 22 Νοεμβρίου και θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως τις 11
Ιανουαρίου του 2021.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Η δική μου αποτίμηση των χθεσινών εκλογών

Οι σχεδόν 215.000 πολίτες που συμμετείχαμε χτες στις εκλογές...

Μας ξαγρυπνά το όνειρο

Η ζωή μας είναι γεμάτη από όνειρα, όνειρα που...

Απίστευτη αναλγησία από την μνημονιακότερη Κυβέρνηση …

Τους τελευταίους μήνες αυτή η υποταγμένη, μνημονιακότερη  κυβέρνηση των...

Συλλήψεις υπουργών στον Νίγηρα, εκκενώνουν Γάλλοι και Ιταλοί

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα στον Νίγηρα, που...