Κατρίνης: Πραγματικό πραξικόπημα οι παρεμβάσεις Αυγενάκη στις εκλογές της ΕΟΚ

Μοιραστειτε το

«Οι παρεμβάσεις του κ. Αυγενάκη στα ζητήματα αρχαιρεσιών των αθλητικών ομοσπονδιών έχουν πλέον γίνει εμμονή και εύλογα δημιουργούν ερωτήματα», ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής και βουλευτής Ηλείας, Μιχάλης Κατρίνης από το βήμα της Βουλής.

Ο κ. Κατρίνης έκανε λόγο για «εμμονή του κ. Αυγενάκη, ο οποίος έχει δείξει πρωτοφανή ζήλο να παρέμβει στα ζητήματα αρχαιρεσιών αθλητικών ομοσπονδιών».

«Βεβαίως όποιον φέρεται ότι υποστηρίζει χάνει ο ένας μετά τον άλλο. Παρόλα αυτά, ο κ. Αυγενάκης συνεχίζει την ίδια τακτική, με τελευταίο περιστατικό την προσπάθειά του να παρέμβει και να ακυρώσει τις εκλογές στην Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, στο μπάσκετ, με διάφορες δικαιολογίες.

Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να αμφισβητήσει εμμέσως και αποφάσεις δικαστηρίων ότι παρασύρθηκαν ή ότι δεν έλαβαν τα πραγματικά δεδομένα, μετά να επικαλεστεί λόγους δημόσιας υγείας για να απαγορεύσει τις εκλογές που θα γίνουν την Κυριακή γιατί πιθανό, δεν ξέρω, ο αρεστός του φαίνεται να μην έχει το προβάδισμα. Και τώρα μαθαίνουμε ότι αυτή τη στιγμή γίνεται σύσκεψη στη ΓΑΔΑ για λόγους λέει δημόσιας τάξης να μην πάνε οι εκλέκτορες την Κυριακή να ψηφίσουν», αποκάλυψε ο κ. Κατρίνης.

Και συνέχισε: «Αυτό είναι μία πρωτοφανής αντίληψη και πρακτική και θα πρέπει η κυβέρνηση να διασφαλίσει ότι θα γίνουν κανονικά οι εκλογές, να βάλει στη θέση του τον κ. Αυγενάκη, ο οποίος πραγματικά με τρόπο ανοίκειο παρεμβαίνει και προσπαθεί να χειραγωγήσει όλες αυτές τις διαδικασίες. Και βεβαίως να μην χρησιμοποιήσει διατάξεις δήθεν για διατάραξη της κοινής ησυχίας ή για αποφυγή επεισοδίων που θα γίνουν, αν είναι δυνατόν, σε αρχαιρεσίες αθλητικής ομοσπονδίας έτσι ώστε να αποτρέψει ένα αποτέλεσμα που για τον ίδιο όπως φαίνεται δεν θα είναι θετικό».

«Εδώ λοιπόν θα πρέπει όλη αυτή η παραθεσμική λειτουργία να λάβει τέλος. Θα πρέπει η κυβέρνηση σε αυτό το ζήτημα να τοποθετηθεί ευθέως και να μη το μεταφέρει είτε σε θέματα πανδημίας είτε σε ζητήματα δημόσιας τάξης, για να κάνει ένα πραγματικό πραξικόπημα», κατέληξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 1.905 νέα, 39 θάνατοι, 540 διασωληνωμένοι ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...