Κατερίνα Καραβάτου: Επέστρεψε στην εκπομπή – Το “ευχαριστώ” για τα μηνύματα συμπαράστασης – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιραστειτε το

Με πλατύ χαμόγελο επέστρεψε η Κατερίνα Καραβάτου στη “Φωλιά των Κου Κου” μετά την περιπέτεια με την υγεία της που την κράτησε στο νοσοκομείο κάποιες μέρες.

Οι συνεργάτες της την υποδέχτηκαν με μία ανθοδέσμη και εκείνη έστειλε τις ευχαριστίες της στο τηλεοπτικό κοινό για τα μηνύματα συμπαράστασης. Παράλληλα, εξήγησε και τον λόγο απουσίας του Κρατερού Κατσούλη, σήμερα.

Στην εισαγωγή της εκπομπής η παρουσιάστρια βγήκε πίσω από τη φωτογραφία της γελώντας. “Εντάξει, αυτό ήταν ,ήρθα πίσω… Φύγε κοριτσάκι μου, ευχαριστώ να είσαι καλά, γερή, δυνατή κι εσύ και η οικογένειά σου” είπε απευθυνόμενη στον.. φωτογραφικό εαυτό της. “Καλωσορίσατε στη Φωλιά των Κου Κου. Και ναι, είμαι εδώ!” είπε ανακοινώνοντας τα θέματα που θα προβάλλονταν στην εκπομπή.

Ακολούθως, έστειλε το ευχαριστήριο μήνυμά της λέγοντας: “Νομίζω ότι έχω κάναν χρόνο να κάνω εκπομπή. Χαίρομαι πάρα πάρα πολύ που είμαι εδώ, και δεν ξέρω αν ξέρετε, δεν είναι ο Κρατερός σήμερα εδώ. Και εν είναι ότι θα εμφανιστεί σαν αρκούδα ή θα μου τον ρίξετε από επάνω, όχι. Αρχικά να ευχαριστήσω πάρα πολύ την οικογένειά μου και τους φίλους μου για όλη αυτήν τη δύσκολη περίοδο που πέρασα και δεν ήθελα να μιλάω καθόλου καθόλου, ήταν μια περίοδος πολύ μοναχική, αλλά όλο αυτό το πράγμα έχει ξεπεραστεί, είμαι καλά και είμαστε όλοι μαζί,. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του σταθμού που κατανόησαν το πράγμα που περνούσα, να ευχαριστήσω επίσης την παραγωγή της εκπομπής, τον Σάββα που τη Δευτέρα που κατέρρευσα, προσπαθούσε με αποτυχημένα αστεία να με κάνει να γελάσω, την Τόνια μου που με κοιτούσε με τρομερή αγωνία, και τον φύλακα άγγελό μου τον Νίκο Βλάχο που ήταν μαζί μο καθ’ όλη τη διάρκεια όλης της περιπέτειας και εδώ όταν συνέβη και στον νοσοκομείο μέχρι να μπω μέσα και να ανέβω στο δωμάτιο. Να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους στο νοσοκομείο. Έχει περάσει όλο αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς και τους συναδέλφους μου που πολύ διακριτικά δεν με έφεραν σε δύσκολη θέση και σεβάστηκαν ότι η υγεία είναι προσωπικό δεδομένο και δεν μου θύμωσαν που δεν απαντούσα στο τηλέφωνο. Τώρα είμαστε όλοι εδώ μαζί και είμαστε γεροί και είμαστε καλά, και χαίρομαι πολύ και συγκινούμαι, είμαι πολύ χαρούμενη, νομίζω αλλιώτικη. Εγώ το έχω σαν πρεμιέρα! Μου είστε πολύτιμοι, μου λείψατε πάρα πολύ. Και θέλω να πω και σ εσάς που στέλνατε συνέχεια μηνύματα, αλήθεια εξέλαβα αυτήν την αγάπη, το ένιωσα και μου έδωσε τρομερή δύναμη που την είχα τρομερή ανάγκη. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Σας είπα να του συμπεριφερθείτε καλά και εσείς τον ξεθεώσατε και του είπα θα σου δώσω ένα ρεπό. Του είπα σήμερα που θα πάω εγώ πάρε ένα ρεπό”.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Βόρεια Κορέα: Φόβοι για 200 νεκρούς από την κατάρρευση σήραγγας μετά την τελευταία πυρηνική δοκιμή

Μια σήραγγα στην περιοχή πυρηνικών δοκιμών της Βόρειας Κορέας...

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρός 46χρονος από ηλεκτροπληξία

Τραγικό θάνατο από ηλεκτροπληξία βρήκε ένας 46χρονος άνδρας στη...

Έτοιμη για διαπραγμάτευση η Ιταλική κυβέρνηση μετά το δημοψήφισμα σε Βένετο και Λομβαρδία

«Έτοιμη να ξεκινήσει διαπραγμάτευση», δηλώνει η κυβέρνηση της Ρώμης,...

Ναγκόρνο Καραμπάχ: Εφικτή μια βιώσιμη ειρηνευτική συμφωνία, λένε οι ηγέτες Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν

Αισιόδοξοι πως είναι εφικτή η σύναψη μιας βιώσιμης ειρηνευτικής...