Καστοριά: εγκαίνια του πρώτου Κέντρου Επαναχρησιμοποίησης Υλικών

Μοιραστειτε το

Στα εγκαίνια του πρώτου Κέντρου Επαναχρησιμοποίησης Υλικών της ΔΙΑΔΥΜΑ

Δήμαρχος Καστοριάς και Αντιπρόεδρος της Εταιρείας, Γιάννης Κορεντσίδης

 

Στα εγκαίνια του Κέντρου Επαναχρησιμοποίησης Υλικών (ΚΕΥ) της ΔΙΑΔΥΜΑ στην Καστοριά, από τον Γ.Γ. Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Μανώλη Γραφάκο, παρέστη ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης, ο οποίος είναι και Αντιπρόεδρος της Εταιρείας.

 

Σ’ έναν λειτουργικό χώρο 200 τ.μ. οι πολίτες θα μπορούν, χωρίς καμία δέσμευση η επιβάρυνση, να παραδίδουν και να παραλαμβάνουν υλικά όπως βιβλία, οικιακά σκεύη, ρούχα, παπούτσια, έπιπλα με την προϋπόθεση ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση και μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν με απώτερο στόχο την αλλαγή φιλοσοφίας σε σχέση με τη διαχείριση των αποβλήτων μας.

 

Στον χαιρετισμό του και σε δηλώσεις του ο Γιάννης Κορεντσίδης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση ως Δήμαρχος Καστοριάς, αλλά και ως Αντιπρόεδρος της Εταιρείας να βλέπεις μέσα από τέτοια νέα καινοτόμα προγράμματα, από τα πρώτα στην Ελλάδα, τη συνεχή εξέλιξη και πετυχημένη πορεία της πρωτοπόρου στην Ελλάδα Εταιρείας ανακύκλωσης και διαχείρισης αποβλήτων, για την οποία αξίζουν συγχαρητήρια όλοι οι συντελεστές.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα