Καρφί του Σπύρου Μπιμπίλα για… απλήρωτες συνδρομές του Μαρκουλάκη (video) | newsbreak

Μοιραστειτε το

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης με ανοιχτή επιστολή επιτέθηκε στο ΣΕΗ, κάνοντας λόγο για στοχοποιήση και προσβολή. Ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας μιλώντας στην εκπομπή «T Live» κάλεσε τον γνωστό ηθοποιό και θεατρικό παραγωγό να έρθει σε επαφή με το Σωματείο των Ελλήνων ηθοποιών από το οποίο, όχι μόνο απέχει, αλλά όπως άφησε να εννοηθεί, δεν έχει πληρώσει ούτε τις συνδρομές του.

«Ζούμε σκληρές και οδυνηρές μέρες και πάρα πολύ σημαντικές για εμάς στο ΣΕΗ που αυτή τη στιγμή βάλλεται πανταχόθεν και δεν ήταν έτοιμο να αντιμετωπίσει αυτό το πράγμα. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου που συμβαίνει. Εάν κάτι έχει στεναχωρήσει τον Κωνσταντίνο, ενώ είπαμε ότι μπορεί να έγινε κι ένα μικρό φάουλ μέσα σε αυτή την τετρασέλιδη δικιά μας ανακοίνωση που βεβαίως χτυπάει πρόσωπα και πράγματα και ήταν αποτέλεσμα πλειοψηφίας» δήλωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας και πρόσθεσε:

«Να αφήσουμε στην άκρη τα φάουλ»

«Εγώ καταλαβαίνω τη συναισθηματική του φόρτιση, την υποκειμενική του άποψη πάνω στο πώς αναγιγνώσκει κανείς μια ανακοίνωση. Εάν οι περιρρέουσες ατμόσφαιρες λένε διάφορες πληροφορίες, οι περιρρέουσες ατμόσφαιρες δημιουργούν εντυπώσεις. Και γι’ αυτό θα παρακαλέσω το φίλο μου τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, που τον ξέρω από παιδί, να αφήσουμε στην άκρη τα φάουλ τα δικά μας, τα φάουλ τα δικά του, τα φάουλ της κυβέρνησης, τα φάουλ της κυρίας Μενδώνη» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΕΗ και κάλεσε τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη να επισκεφτεί το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών από το οποίο απέχει όλα αυτά τα χρόνια:

«Άνθρωποι σαν τον Κωνσταντίνο απείχαν και δεν πλήρωναν ούτε τις συνδρομές τους»

«Nα έρθει στο σωματείο του που έχει πάρα πολλά χρόνια να έρθει, να μιλήσουμε, να συναποφασίσουμε ορισμένα πράγματα και να μην απέχει. Πολλοί ηθοποιοί απείχαν όλα αυτά τα χρόνια, όλοι οι άνθρωποι σαν τον Κωνσταντίνο δεν ψήφιζαν, απείχαν και δεν πλήρωναν ούτε τις συνδρομές τους. Καλώ το φίλο μου τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη να έρθει να τα βρούμε, να αφήσουμε στη μπάντα τα φάουλ και να προσπαθήσουμε να λύσουμε το πρόβλημα των ηθοποιών που πεινάνε» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας.

Πηγή
Author: Ch-newsroom

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα