Καραγιάννης: Βελτίωση της καθημερινότητας, ενίσχυση της περιφερειακής ανάπτυξης

Μοιραστειτε το

Ο υφυπουργός Υποδομών, Γιώργος Καραγιάννης, συνόδευσε τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στην Αχαΐα και με μήνυμά του στο Facebook ενημέρωσε για την πορεία τριών καθοριστικών έργων στην περιοχή.

Στη διάρκεια της περιοδείας του στην Αχαΐα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε τρία εν εξελίξει έργα στην περιοχή. Μαζί του ήταν και ο υφυπουργός Υποδομών, Γιώργος Καραγιάννης, ο οποίος με μήνυμά του στο Facebook ανέφερε ότι η κυβέρνηση επιβεβαιώνει τις προσπάθειες για βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και ενίσχυση της περιφερειακής ανάπτυξης.

«Ο αυτοκινητόδρομος Πάτρα – Πύργος, που είχε κολλήσει για χρόνια, είναι ήδη 3 μήνες πιο μπροστά από το αρχικό χρονοδιάγραμμα και όπως όλα δείχνουν θα ολοκληρωθεί νωρίτερα η κατασκευή του.

Η ολοκλήρωση της κατασκευής του φράγματος Πείρου – Παραπείρου διασφαλίζει υψηλής ποιότητας πόσιμο νερό για εκατοντάδες χιλιάδες κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής.

Τέλος, υπογράψαμε τη σύμβαση για την κατασκευή της επιδομής – ηλεκτροκίνησης για τη διπλή σιδηροδρομική γραμμή στο τμήμα Ροδοδάφνη-Ρίο και μ’ αυτό τον τρόπο κάνουμε πλέον ένα ουσιαστικό βήμα ώστε να φτάσει το τρένο στο λιμάνι της Πάτρας.

Αυτά είναι τα τρία έργα που επισκεφθήκαμε σήμερα στην #Αχαΐα με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και επιβεβαιώνουν ότι με την πολιτική μας βελτιώνουμε στην πράξη την καθημερινότητα των πολιτών και ενισχύουμε την περιφερειακή και τοπική ανάπτυξη», ανέφερε στο μήνυμά του.

Η ανάρτηση του Γιώργου Καραγιάννη

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Κύπρος: Στην Αθήνα αύριο η πρόεδρος της κυπριακής Βουλής και πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αννίτα Δημητρίου

Διαδοχικές συναντήσεις της προέδρου του ΔΗΣΥ Αννίτας Δημητρίου με...