Καλαφάτης για πρόταση δυσπιστίας ΣΥΡΙΖΑ: Επίθεση στρακαστρούκας

Μοιραστειτε το

Με σφοδρά πυρά κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ., Σταύρος Καλαφάτης, έβαλλε εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, να καταθέσει πρόταση δυσπιστίας εναντίον του υπουργού Οικονομικών, κ. Χρήστου Σταϊκούρα. 

«Εξαπέλυσε επίθεση στρακαστρούκας στην Κυβέρνηση. Που θα ζήλευαν λαϊκιστές και δημοκόποι περιθωριακών κομμάτων», ανέφερε σε άκρως δηκτικό τόνο ο κ. Καλαφάτης και θέλοντας να αποδομήσει την κοινοβουλευτική πρωτοβουλία σημείωσε: «Ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης εμφανίστηκε χθες στη Βουλή για ν΄αναδείξει τα αδιέξοδά του. Και την υποκρισία της πολιτικής του. Και τις αντιφάσεις που συνδέουν το χθες με το σήμερα. Και την αδιαφορία του κόμματός του για τα μείζονα, τα κρίσιμα ζητήματα που πιέζουν τη χώρα μας. » τόνισε ο Γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ. και Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Καλαφάτης επισήμανε μάλιστα: «Καταλαβαίνουμε την απελπισία στην οποία βρίσκεται η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ» και τόνισε: Γιατί το πυροτέχνημα που επέλεξε δεν κρύβει, αλλά αναδεικνύει το αντιπολιτευτικό της αδιέξοδο. Γιατί τα εσωκομματικά προβλήματα δεν ξεπερνιούνται με τη στοχοποίηση ενός Υπουργού. Γιατί οι στρακαστρούκες δεν παράγουν αποτέλεσμα», υπογράμμισε. «Και σε αυτή τη συγκυρία, την κρίσιμη για την Πατρίδα μας, ο κ. Τσίπρας αποδεικνύει έμπρακτα και κραυγαλέα ότι δεν νοιάζεται παρά μόνο για ένα: Να αναγκάσει τους διαφωνούντες να ενώσουν τη φωνή τους απέναντι στην Κυβέρνηση και τον Υπουργό Χρήστο Σταϊκούρα. Ας μην έχει λοιπόν καμιά αμφιβολία. Δεν θα πλήξει ούτε τον Υπουργό, ούτε την Κυβέρνηση, ούτε τον Πρωθυπουργό εναντίον του οποίου μαίνεται. Η στήριξη της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας είναι δεδομένη ομόθυμη και ένθερμη» τόνισε ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ.

Απευθυνόμενος στους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Καλαφάτης επισήμανε «πείτε στην ηγεσία σας ότι πέρασε ο καιρός της αθωότητας. Σήμερα έχετε παρελθόν. Και το παρελθόν δεν σας επιτρέπει προσποίηση κοινωνικής ευαισθησίας. Πέρασε και ο καιρός της ανευθυνότητας». Και υπενθύμισε τις σοβαρείς εξωγενείς προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα μας, έναντι των οποίων όπως τόνισε δεν χωρούν, μικροκομματικές, διχαστικές πρακτικές όπως τις χαρακτήρισε. «Πάνω από όλα δεν νοούνται μικροκομματικές διχαστικές πρακτικές. Ο κορονοϊός είναι εδώ και δεν κάνει διακρίσεις. Η τουρκική επιθετικότητα απειλεί το Έθνος και δεν αφορά μόνο μια Κυβέρνηση. Οι Έλληνες ζητούν υπευθυνότητα, σοβαρότητα, συστράτευση σε κοινούς στόχους», κατέληξε ο κ. Καλαφάτης.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός – Η ζωή μας με το νυχτερινό «lockdown»: Ποιοι θα κυκλοφορούν βράδυ -Τι ισχύει με τις μάσκες

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Κύπρος: Στην Αθήνα αύριο η πρόεδρος της κυπριακής Βουλής και πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αννίτα Δημητρίου

Διαδοχικές συναντήσεις της προέδρου του ΔΗΣΥ Αννίτας Δημητρίου με...