Κακοκαιρία στην Πιερία: Αντλήσεις υδάτων σε περιοχές της Κατερίνης και του Λιτοχώρου

Μοιραστειτε το

Προβλήματα, μικρής έκτασης -μέχρι στιγμής- συνεχίζουν να προκαλούν οι ισχυρές βροχοπτώσεις που εκδηλώνονται από το πρωί, κυρίως στην Πιερία.

Κλειστή είναι σε δύο σημεία η επαρχιακή οδός Κατερίνης- Καρίτσας, στο 7ο και στο 12χλμ, λόγω της συσσώρευσης υδάτων. Στην περιοχή της Κατερίνης (Σβορώνο, Κονταριώτισσα, Κεραμίδι), η Πυροσβεστική δέχθηκε 13 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων, ενώ άλλες 15 κλήσεις δέχθηκε από την ευρύτερη περιοχή του Λιτοχώρου.

Εκεί έχει έως τώρα ενεργήσει για άντληση υδάτων σε τέσσερις περιπτώσεις ενώ τα κλιμάκια της Πυροσβεστικής θα κάνουν έλεγχο για να επιχειρήσουν σε άλλες οκτώ. Σε κάποιες περιπτώσεις παρατηρείται χαμηλή στάθμη νερού και οι πυροσβέστες δεν μπορούν να ενεργήσουν, σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου της Π.Υ.

Πέντε αντλήσεις υδάτων πραγματοποιήθηκαν στην Βέροια, ενώ κλειστή στο 4ο και στο 7ο χλμ ήταν το πρωί και η Εθνική Οδός Κατερίνης- Ελασσόνας λόγω συγκέντρωσης υδάτων. Ωστόσο, η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε λίγο πριν από τις 12:00, σύμφωνα με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από Έλληνες – «Αρπάζουν τις περιουσίες μας»

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από μέλη της ελληνικής εθνικής μειονότητας...

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του αστυνομικού που πυροβολήθηκε κατά λάθος από τον αδερφό του

Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο «αντίο» στον 25χρονο αστυνομικό ο...

Κακοκαιρία Ιανός: Εικόνες βιβλικής καταστροφής στην Κεφαλονιά – Θάφτηκαν σπίτια και αυτοκίνητα

Οι καταρρακτώδεις βροχές και οι θυελλώδεις άνεμοι προκάλεσαν πολλά...