Κακοκαιρία Ιανός: Κραυγή αγωνίας από τους συγγενείς της 40χρονης αγνοούμενης

Μοιραστειτε το

«Έμεινε στο μαγαζί από υπευθυνότητα. Εμείς τρέξαμε, ρωτήσαμε, πιέσαμε να μάθουμε τι έγινε»

Στους τρεις ανέρχεται ο αριθμός των νεκρών από την κακοκαιρία «Ιανός» ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 40χρονης φαρμακοποιού που αγνοείται από το βράδυ της Παρασκευής.

Στις έρευνες εντοπισμού επιχειρούν 28 πυροσβέστες με 7 οχήματα, ενώ τρία drones της 1ης ΕΜΑΚ σκανάρουν την περιοχή πάνω από τον Πάμισο ποταμό.

Μάλιστα, θέλουν να πιστεύουν ότι έπεσε με το όχημά της, κατάφερε να βγει και αυτή τη στιγμή να είναι σε κατάσταση σοκ και δε μπορεί να επικοινωνήσει. Γι’ αυτό και υπάρχει τόση μεγάλη δύναμη από τις αρχές με drones και ειδικά οχήματα.

Τη ίδια ώρα, οι συγγενείς και οι φίλοι της αγνοούμενης γυναίκας αγωνιούν για το αν είναι καλά στην υγεία της.

Όπως είπα ο αδερφός της αποκλειστικά στη Λευκή Γεωργάκη και το Star, το μόνο που θέλει η οικογένειά της είναι να βρεθεί ζωντανή, ενώ αποκάλυψε ότι η ίδια έμεινε μέχρι τις 8 το απόγευμα χωρίς ρεύμα στο φαρμακείο, περιμένοντας να έρθει εμπόρευμα για το φαρμακείο της. 

«Έμεινε στο μαγαζί από υπευθυνότητα. Εμείς τρέξαμε, ρωτήσαμε, πιέσαμε να μάθουμε τι έγινε… Κανένας επίσημα δεν ήρθε να μας ενημερώσει. Από γείτονες μάθαμε για την αδερφή μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αδερφός της.

Από την άλλη, ο ξάδερφος της 40χρονης ρίχνει ευθύνες και στους τοπικούς παράγοντες, καθώς όπως λέει δεν διαχειρίστηκαν σωστά τον πώς θα κλείσουν σωστά τον δρόμο.

Ενισχύονται οι έρευνες της ΕΜΑΚ

Οι έλεγχοι της ΕΜΑΚ είναι εξονυχιστικοί, ενώ η μάχη τους αναμένεται να είναι ολονύκτια. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα μετάδωσε η Λευκή Γεωργάκη για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, από αύριο αναμένεται να ρίξουν στη μάχη για τον εντοπισμό της φαρμακοποιού.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από Έλληνες – «Αρπάζουν τις περιουσίες μας»

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από μέλη της ελληνικής εθνικής μειονότητας...

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του αστυνομικού που πυροβολήθηκε κατά λάθος από τον αδερφό του

Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο «αντίο» στον 25χρονο αστυνομικό ο...

Κακοκαιρία Ιανός: Εικόνες βιβλικής καταστροφής στην Κεφαλονιά – Θάφτηκαν σπίτια και αυτοκίνητα

Οι καταρρακτώδεις βροχές και οι θυελλώδεις άνεμοι προκάλεσαν πολλά...