«Καθαρή» από ουσίες η τοξικολογική έκθεση του Μαραντόνα

Μοιραστειτε το

Δεν εντοπίστηκαν ναρκωτικές ουσίες ή αλκοόλ στο σώμα του διάσημου Αργεντινού Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, όπως κατέγραψε η τοξικολογική έκθεση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της έρευνας για τα αίτια θανάτου του. Υπενθυμίζεται ότι ο «Ντιεγκίτο» πέθανε στις 25 Νοεμβρίου λόγω καρδιακής προσβολής.

Αντίθετα, ήταν έντονη η παρουσία διαφόρων φαρμάκων για τη θεραπεία της σωματικής και ψυχικής του υγείας. Σύμφωνα με την τοξικολογική έκθεση, εντοπίστηκαν ουσίες που εμπεριέχονται σε αντικαταθλιπτικά φαρμακευτικά σκευάσματα. Παράλληλα, στο δείγμα ούρων του Μαραντόνα, υπήρξαν ουσίες από φάρμακα αντικαταθλιπτικά, αντιψυχωτικά και άλλα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται για την θεραπεία της εξάρτησης από τα ναρκωτικά ή το αλκοόλ, αλλά και την αντιμετώπιση της ναυτίας. Βρέθηκε επίσης μια ουσία που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία προβλημάτων στο στομάχι.

Όσον αφορά την ιστοπαθολογική εικόνα, η έκθεση υποδεικνύει ότι ο Μαραντόνα, έπασχε από κίρρωση του ήπατος, οξεία νεφρική νόσο, μυοκαρδιοϊώδωση, υποενδοκαρδιακή ίνωση, οξεία ισχαιμία, καθώς και μη αποφρακτική ασβεστοποιημένη στεφανιαία αθηρομάτωση και χρόνια προβλήματα στους πνεύμονες.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Η δική μου αποτίμηση των χθεσινών εκλογών

Οι σχεδόν 215.000 πολίτες που συμμετείχαμε χτες στις εκλογές...

Μας ξαγρυπνά το όνειρο

Η ζωή μας είναι γεμάτη από όνειρα, όνειρα που...

Απίστευτη αναλγησία από την μνημονιακότερη Κυβέρνηση …

Τους τελευταίους μήνες αυτή η υποταγμένη, μνημονιακότερη  κυβέρνηση των...

Συλλήψεις υπουργών στον Νίγηρα, εκκενώνουν Γάλλοι και Ιταλοί

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα στον Νίγηρα, που...