«Καθάρισε» ο Μπαράλες στο «Αλκαζάρ»

Μοιραστειτε το

Με ηγέτη και σκόρερ τον Χερόνιμο Μπαράλες ο Αστέρας Τρίπολης πήρε μεγάλη εκτός έδρας νίκη στο «Αλκαζάρ» επί της ΑΕΛ με 3-1 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League.

Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς παρουσιάστηκε σοβαρή και πειθαρχημένη σε όλο το 90λεπτο κι έφτασε πέρα για πέρα δίκαια στο δεύτερο εφετινό της «τρίποντο», σε αντίθεση με τους Θεσσαλούς που μετρούν μόλις μία ισοπαλία (με Παναθηναϊκό) και 4 ήττες, γεγονός που προσθέτει μεγαλύτερη πίεση για τη συνέχεια στους παίκτες και στον Μιχάλη Γρηγορίου.

Οι Αρκάδες είχαν την κατοχή της μπάλας στα πρώτα 45 λεπτά (62% ), αλλά η ΑΕΛ ήταν εκείνη που έφτασε πρώτη κοντά στο γκολ στο 11′ με την προσπάθεια του Πινακά, που ανάγκασε τον Παπαδόπουλο σε εντυπωσιακή απόκρουση στη γωνία του.

Το σουτ του Τόρζε στο 41΄ έφυγε άουτ και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Μπαράλες νίκησε τους πάντες στον αέρα μετά από σέντρα του Κώτσιρα και με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι έγινε ακόμη πιο σκληρό με πολλά φάουλ από τις δύο ομάδες και την ΑΕΛ να ανεβάζει λίγο την πίεσή της, μετά τις αλλαγές του Μιχάλη Γρηγορίου.

Ο Αστέρας ωστόσο, ήταν πιο ουσιαστικός και στο 75′, ξανά με τον Αργεντινό φορ, προηγήθηκε 2-0. Οι γηπεδούχοι τα έπαιξαν όλα για όλα στο τελευταίο δεκάλεπτο, κατάφεραν να μειώσουν στο 89′ με κεφαλιά του Μούζεκ, αλλά στα λεπτά που απέμεναν, η ομάδα της Τρίπολης πέτυχε και τρίτο τέρμα στο 90’+4′ με τον Λουίς Φερνάντεθ «κλειδώνοντας» οριστικά τη νίκη της.

 

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...

Πόλεμος: Τι θα συνέβαινε αν η Ρωσία δολοφονούσε τον Ζελένσκι

«Μια δολοφονία δεν άλλαξε ποτέ την ιστορία του κόσμου»,...