Ιωάννης Μπούγας: 157 βουλευτές της ΝΔ είναι εμβολιασμένοι ή έχουν νοσήσει

Μοιραστειτε το

Ο γγ της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας απάντησε στον ΣΥΡΙΖΑ για το πόσοι βουλευτές της είναι εμβολιασμένοι ή έχουν νοσήσει.

Απάντηση μετά τις ερωτήσεις βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το πόσοι βουλευτές της ΝΔ έχουν εμβολιαστεί έδωσε ο γενικός γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του κυβερνώντος κόμματος Ιωάννης Μπούγας.

Σύμφωνα με όσα ανάφερε ο κ. Μπούγας, έπειτα από επικοινωνία που είχε με όλους τους βουλευτές της ΝΔ, οι 157 είναι υγειονομικά καλυμμένοι -είτε έχουν κάνει εμβόλιο είτε έχουν νοσήσει και δεν έχει περάσει το εξάμηνο-, ενώ υπάρχει μία περίπτωση που επικαλείται σοβαρούς ιατρικούς για τους οποίους δεν έχει εμβολιαστεί.

Νωρίτερα, η κυβέρνηση είχε δεχτεί «πυρά» από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το αν υπάρχουν βουλευτές της ΝΔ που δεν έχουν εμβολιαστεί.

Τόσο ο εισηγητής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο νομοσχέδιο του υπουργείου εσωτερικών που συζητείται σήμερα, Κώστας Ζαχαριαδης, όσο και ο Γιάννης Ραγκούσης αναφέρθηκαν σε βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος που ίσως δεν έχουν εμβολιαστεί.

«Στον ΣΥΡΙΖΑ είμαστε όλοι οι βουλευτές εμβολιασμένοι. Στη Νέα Δημοκρατία τι γίνεται; Όλο το προηγούμενο διάστημα που ο κ. Πολάκης δεν είχε εμβολιαστεί έπαιζε παντού ο Πολάκης. Στη Νέα Δημοκρατία που είναι ένας, δύο, πέντε οι ανεμβολίαστοι δεν ανοίγει ρουθούνι. Πείτε μας λοιπόν πόσοι είναι οι ανεμβολίαστοι στην κοινοβουλευτική ομάδα του κ. Μητσοτάκη», ανέφερε ο Κώστας Ζαχαριάδης στην ολομέλεια της Βουλής.

Την ίδια ερώτηση έθεσε και στον υπουργό υγείας Θάνο Πλεύρη, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης, με τον υπουργό να απαντά ότι δεν θα έψαχνε ποτέ προσωπικά δεδομένα άλλων βουλευτών, αφήνονται αιχμή και για την δημόσια ανακοίνωση του Αλέξη Τσίπρα σχετικά με τον εμβολιασμό του Παύλου Πολάκη.

Ειδικότερα, ο κ. Ραγκούσης υποστήριξε ότι η ΝΔ αρνήθηκε να απαντήσει αν υπάρχουν βουλευτές της που δεν έχουν εμβολιαστεί, ενώ κατηγορούσαν βουλευτές της αντιπολίτευσης για το ίδιο θέμα, ενώ επεσήμανε πως «αν τελικά υπάρχουν ανεμβολίαστοι βουλευτές της ΝΔ, θα προκύψει σοβαρό πολιτικό ζήτημα».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πλεύρης για Κ.Υ Παλαμά: Και υγειονομικοί με πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού

Πέτρος Φιλιππίδης: Ξεσπά ο Μπιμπίλας για την απόφαση «βόμβα» των καναλιών

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού: Μετά τους θυελλώδεις ανέμους έρχεται διήμερο κακοκαιρίας

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...