Ιωάννης Αθανασόπουλος: «Δέχομαι πολλά μηνύματα από ψυχιάτρους για το ρόλο του Γιάννου» (video) | newsbreak

Μοιραστειτε το

Ένας από τους ηθοποιούς που έχουν κλέψει την παράσταση στην πετυχημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες» είναι ο Ιωάννης Αθανασόπουλος που υποδύεται τον τρελό του χωριού, τον Γιάννο.

Ο νεαρός ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show», και μίλησε για τον ρόλο του στη σειρά και την απήχηση που έχει.

«Ο Μιλτιάδης χάνει το παιδί του άδικα, αισθάνεται τύψεις γιατί συνεχίζει τη ζωή του οπότε υπάρχει ένα απίστευτο μπέρδεμα στο κεφάλι του. Ο Γιάννος συνεχώς του υπενθυμίζει ότι πρέπει να φτάσει στον στόχο του που είναι να μαθευτεί πώς πέθανε» είπε.

Ο γνωστός ηθοποιός εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιώργο Γάλλο που κάνει τον Μιλτιάδη. «Το έχω αντιγράψει από πάνω μέχρι κάτω».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην απήχηση που έχει ο ρόλος του, μέσα από ένα περιστατικό που του συνέβη.

«Πριν από έναν μήνα μου έστειλε ένα μήνυμα μια κυρία, της οποίας ο γιος της ήταν στην εντατική και μου είπε ότι έπαιρνε δύναμη από το ρόλο του Γιάννου», ανέφερε ο ηθοποιός ως χαρακτηριστικό παράδειγμα.

«Πολλά μηνύματα δέχομαι και από ψυχιάτρους σχετικά με το πόσο σωστά, κατά τη γνώμη τους, έχουμε προσεγγίσει τον ρόλο και ο Γιώργος Γάλλος ως Μιλτιάδης και εγώ. Αυτό με συγκινεί πιο πολύ από όλα. Εστιάζουν στο πόσο υποκριτικά αγγίζουμε σωστά τον ρόλο της ιδιαιτερότητας και του Μιλτιάδη πια και της δικής μου. Καθώς επίσης και σε προσωπικό επίπεδο τα μηνύματα των γονιών που είτε έχουν χάσει τα παιδιά τους είτε νοσηλεύονται», πρόσθεσε.

Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος αποκάλυψε πως θα είναι για πολλά ακόμη επεισόδια στη σειρά.

Καταγγελίες

Έπειτα αναφέρθηκε στις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας για τον χώρο του θεάτρου, αποκαλύπτοντας πως είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με κάποιους από τους καταγγέλλοντες.

«Είχαμε μια εξαιρετική συνεργασία αλλά δεν είμαστε φίλοι. Δεν έχω τι να πω επειδή δεν είναι κάτι που αφορά εμένα. Δεν γίνεται όμως να μην προβληματιστώ με αυτά που βίωσαν τα κορίτσια».

Πηγή
Author: Λαμπρίνα Κ.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα