Ιρακινός «έφαγε» πρόσφυγα από τη Σύρο στη Λάρισα για τον… καπνό του ναργιλέ!  | newsbreak

Μοιραστειτε το

Η αιτία για να κόψει ένας 34χρονος από το Ιράκ το νήμα της ζωής ενός 22χρονου Σύρου πρόσφυγα στη Λάρισα, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, ήταν ο… καπνός για τον ναργιλέ!

Ο 34χρονος φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας οδηγήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στις Φυλακές της Λάρισας, μετά την απολογία του, ενώ ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν άλλοι δύο ομοεθνείς του, οι οποίοι κατηγορούνταν για συνέργεια στην ανθρωποκτονία.

Ο Ιρακινός επιτέθηκε στον 22χρονο χτυπώντας τον με αιχμηρό αντικείμενο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα στη θωρακική χώρα. Oπως έγινε γνωστό, οι απολογίες των τριών Ιρακινών ενώπιον της ανακρίτριας δεν στάθηκαν ικανές να ρίξουν φως στα πραγματικά αίτια της δολοφονίας του άτυχου Σύρου.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, το κοινό σημείο στις απολογίες των τριών εμπλεκομένων ήταν πως υπήρξε μια λεκτική διαφωνία μεταξύ προσφύγων διαφόρων εθνικοτήτων, μεταξύ των οποίων Σύροι και Ιρακινοί, με αφορμή ένα μικρό χρηματικό ποσό που αφορούσε την προμήθεια καπνού για τον ναργιλέ!

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Χάρης Π.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα