Ιδρυτική συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής του CIVINET

Μοιραστειτε το

 Σημαντική εξέλιξη για την ανάπτυξη και ενίσχυση του Δικτύου CIVINET CY-EL, απετέλεσε η ίδρυση, την Τρίτη (22/12), της Προσωρινής Πολιτικής του Επιτροπής (CIVINET PAC),) η οποία   από το νέο έτος θα οδηγήσει το Δίκτυο στην 1η Ετήσια Γενική Συνέλευση/Συνέδριο και στην εκλογή μόνιμης Πολιτικής  Επιτροπής.   

Στην ιδρυτική συνεδρίαση του CIVINET PAC (μέσω τηλεδιάσκεψης),  παρουσιάστηκε ένας σύντομος απολογισμός της δράσης του Δικτύου (2018-2020), συζητήθηκε το αντικείμενο της Πολιτικής Επιτροπής και σχεδιάστηκαν τα επόμενα βήματα της.  Συμμετείχαν και συγκρότησαν την Πολιτική Επιτροπή, οι Δήμαρχοι: Βύρωνα – Γρηγόρης Κατωπόδης, Ρεθύμνου –Γιώργης Μαρινάκης, Παλλήνης- Αθανάσιος Ζούτσος, Αγίου Δημητρίου- Μαρία Ανδρούτσου, Νέας Σμύρνης – Σταύρος Τζουλάκης, ο Αντιδήμαρχος Λάρισας,  Γιώργος Σούλτης. Παρέστη επίσης ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων, Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης», Μιχάλης Χρηστάκης.

 

Ο Γρηγόρης Κατωπόδης, δήλωσε σχετικά: «Ο Δήμος μας πρωτοστατεί σε πρωτοβουλίες που αφορούν την αστική κινητικότητα.  Ο Βύρωνας συμμετέχει από πέρσι στο CIVINET CYEL, έχοντας κάνει ένα ουσιαστικό βήμα στην κατεύθυνση της ανάπτυξης πολιτικών και  δράσεων για την βιώσιμη αστική κινητικότητα, που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, την ανάπτυξη αλλά και τα δεδομένα που δημιούργησε η πανδημία του COVID-19».

Πηγή
Author: Dimos Byrona

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα