«Ιανός»: Νεκρός ο αγνοούμενος στην Καστανιά

Μοιραστειτε το

Νεκρός εντοπίστηκε ο αγνοούμενος 62χρονος άνδρας την Καστανιά Καρδίτσας, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών σε τρεις.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η ΕΡΤ ο άτυχος άνδρας βρέθηκε στα χαλάσματα του σπιτιού του λίγο πριν από τις 10 το πρωί από τους άνδρες της ΕΜΑΚ.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 43χρονης στο Μουζάκι.

Τεράστιες οι καταστροφές στον νομό Καρδίτσας

Ανυπολόγιστες καταστροφές άφησε πίσω του ο κυκλώνας «Ιανός» σε Ιθάκη, Ζάκυνθο, Κεφαλονιά, Κρήτη και ιδιαίτερα στη Καρδίτσα.

Τις πρώτες πρωινές ώρες εκκενώθηκε προληπτικά το χωριό Καλογριανά Καρδίτσας που πλημμύρισε από το ποτάμι Πάμισος, ενώ σε εξέλιξη είναι επιχείρηση απεγκλωβισμού δύο βοσκών στο Μακρυχώρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, υπολογίζεται ότι 5.000 σπίτια στην πρωτεύουσα και 15 χωριά έχουν υποστεί ζημιές, καθώς επίσης το οδικό και ηλεκτρικό δίκτυο, η υδροδότηση, υποδομές, οι καλλιέργειες και το ζωικό κεφάλαιο. Αποκομμένη και χωρίς ρεύμα είναι σχεδόν ολόκληρη η ανατολική Αργιθέα.

Στην Ιθάκη ο Νίκος Χαρδαλιάς

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, βρίσκεται αυτή την ώρα στην Ιθάκη, ενώ στις 10:30 αναμένεται να μεταβεί στη Ζάκυνθο.

Αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται σύσκεψη στο δημαρχείο Ιθάκης, παρουσία του υφυπουργού, του δημάρχου Ιθάκης Διονύση Στανίτσα, του βουλευτή Κεφαλονιάς – Ιθάκης Παναγή Καππάτου, του περιφερειακού διοικητή της Πυροσβεστικής Ιωάννη Πανοπουλο και άλλων φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του νησιού.

naftemporiki.gr

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...

Πόλεμος: Τι θα συνέβαινε αν η Ρωσία δολοφονούσε τον Ζελένσκι

«Μια δολοφονία δεν άλλαξε ποτέ την ιστορία του κόσμου»,...