Ιανός: Διακοπή της σιδηροδρομικής σύνδεσης Αθήνας – Θεσσαλονίκης λόγω κακοκαιρίας

Μοιραστειτε το

Με λεωφορεία θα γίνεται μέχρι νεοτέρας η σύνδεση μεταξύ Λιανοκλαδίου και Λάρισας εξαιτίας των σοβαρών ζημιών που έχει υποστεί η σιδηροδρομική υποδομή, εξαιτίας των έντονων πλημμυρικών φαινομένων που δημιούργησε η κακοκαιρία «Ιανός».

Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ τα σημαντικότερα προβλήματα εντοπίζονται σε Κεντρική Στερεά και Θεσσαλία, με αποτέλεσμα να καθίσταται αδύνατη η σιδηροδρομική σύνδεση μεταξύ Αθηνών – Θεσσαλονίκης και ως εκ τούτου οι επιβάτες των τραίνων θα μετεπιβιβάζονται σε λεωφορεία για το κομμάτι μεταξύ Λιανοκλαδίου – Λάρισας παρακάμπτοντας τα απροσπέλαστα σημεία της σιδηροδρομικής υποδομής προκειμένου να συνεχίσουν το ταξίδι τους.

Η εταιρεία ζητά συγγνώμη από το επιβατικό κοινό για την ταλαιπωρία, και θα ενημερώσει με νεότερη ανακοίνωση για την πορεία ομαλοποίησης της σιδηροδρομικής κυκλοφορίας.

Ο διαχειριστής υποδομής ΟΣΕ, όπως αναφέρει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, επιχειρεί με συνεργεία στα προβληματικά σημεία, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί χρονοδιάγραμμα αποκατάστασης και παραμένει εν ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας σε τμήμα του σιδηροδρομικού δικτύου.

Σημειώνεται πως η σιδηροδρομική γραμμή πριν τη σήραγγα Όθρυος έχει υποστεί από νωρίς την Παρασκευή το απόγευμα σοβαρές ζημιές και είναι απροσπέλαστη.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από Έλληνες – «Αρπάζουν τις περιουσίες μας»

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από μέλη της ελληνικής εθνικής μειονότητας...

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του αστυνομικού που πυροβολήθηκε κατά λάθος από τον αδερφό του

Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο «αντίο» στον 25χρονο αστυνομικό ο...

Κακοκαιρία Ιανός: Εικόνες βιβλικής καταστροφής στην Κεφαλονιά – Θάφτηκαν σπίτια και αυτοκίνητα

Οι καταρρακτώδεις βροχές και οι θυελλώδεις άνεμοι προκάλεσαν πολλά...