Θρίλερ στην Θεσσαλονίκη! Γύρισε από το σχολείο και βρήκε μέσα στο σπίτι του έναν νεκρό | newsbreak

Μοιραστειτε το

Σκηνές από ταινία θρίλερ εκτυλίχθηκαν το πρωί στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, όταν ένας άνδρας γυρίζοντας από το σχολείο του παιδιού του βρήκε μέσα στο σπίτι του το πτώμα ενός συντοπίτη του!
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του thesstoday.gr, ο ιδιοκτήτης της οικίας έφυγε για να πάει το παιδί του στο σχολείο και επιστρέφοντας, σύμφωνα πάντα με τα πρώτα στοιχεία, βρήκε νεκρό τον μάστορα που είχε αφήσει για να του κάνει κάποιες εργασίες.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο ιδιοκτήτης της οικίας είπε στους αστυνομικούς πως για να διευκολύνει το έργο των Aρχών, αποφάσισε να μεταφέρει τον νεκρό στην καρότσα του αγροτικού του αυτοκινήτου και στη συνέχεια μετέβη έξω από το κοινοτικό κατάστημα Πενταλόφου, προκειμένου να μπορέσουν να προσεγγίσουν το σημείο οι Aρχές. Στο χώρο συγκεντρώθηκαν ανάστατοι κάτοικοι της περιοχής, ενώ κλήθηκε η ΕΛ.ΑΣ. και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο θάνατός του φαίνεται να προήλθε από παθολογικά αίτια, ωστόσο οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Πηγή
Author: Γιούλη Σ.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα