Θετικό τεστ με Κύπρο για την Εθνική – ερωτηματικό η έδρα κόντρα σε Σλοβενία

Μοιραστειτε το

Εναλλακτική επιλογή για το γήπεδο που θα φιλοξενήσει το ματς της Εθνικής μας ομάδας στο Nations League, με αντίπαλο τη Σλοβενία στις 18 Νοεμβρίου, αναζητά η ΕΠΟ.

Όπως είναι γνωστό, η ΕΠΟ έχει ανακοινώσει ότι το ματς θα διεξαχθεί στην Τούμπα, ωστόσο λόγω της έξαρσης του κορονοϊού στη βόρεια Ελλάδα, είναι εξαιρετικά αμφίβολο πλέον εάν τελικά θα γίνει εκεί η αναμέτρηση. Υπενθυμίζεται ότι ο ΟΑΚΑ δεν είναι διαθέσιμο, καθώς γίνονται έργα βελτίωσης του χλοοτάπητα. 

Νίκη και θέαμα

Ικανοποιητική εμφάνιση πραγματοποίησε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο φιλικό ματς προετοιμασίας με αντίπαλο την Κύπρο, επικρατώντας τελικά με 2-1 στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Η Ελλάδα έπιασε κατά διαστήματα καλή απόδοση, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει και γενικά είχε μια ενθαρρυντική παρουσία εν όψει των επίσημων υποχρεώσεών της. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός είχε την ευκαιρία να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές, δοκιμάζοντας νέα πρόσωπα στην 11αδα.

Πρώτο γκολ για τον Χρήστο Τζόλη στη δεύτερη εμφάνισή του με τα εθνικά χρώματα, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 8ο λεπτό. Με γκολ συνδύασε το ντεμπούτο του στην Εθνική ο Γιώργος Γιακουμάκης, σκοράροντας στο 17′. Ο Ίλια στο 58΄ το γκολ της Εθνικής Κύπρου. 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ελλάδα: Μπάρκας, Μαυρίας (68΄ Ρότα), Μιχαηλίδης, Κουρμπέλης, Τσιμίκας (46΄ Λυκογιάννης), Χατζηγιοβάννης, Ζέκα (46΄ Λαμπρόπουλος), Μπακασέτας (46΄ Πέλκας), Γιακουμάκης, Φορτούνης (46΄ Μπουχαλάκης), Τζόλης (46΄ Λημνιός).

Κύπρος: Δημητρίου, Σέλης (75΄ Παπαφώτης), Ν. Ιωάννου (62΄ Τ. Ιωάννου), Κατελάρης (46΄ Κάρο), Χ. Κυριακού, Αντωνίου, Τσ. Κυριακού (62΄ Κούσουλος), Γκόγκιτς (46΄ Καστανός), Αρτυματάς, Ίλια (86΄ Τζιόνι), Πίττας.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Η δική μου αποτίμηση των χθεσινών εκλογών

Οι σχεδόν 215.000 πολίτες που συμμετείχαμε χτες στις εκλογές...

Μας ξαγρυπνά το όνειρο

Η ζωή μας είναι γεμάτη από όνειρα, όνειρα που...

Συλλήψεις υπουργών στον Νίγηρα, εκκενώνουν Γάλλοι και Ιταλοί

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα στον Νίγηρα, που...

Απίστευτη αναλγησία από την μνημονιακότερη Κυβέρνηση …

Τους τελευταίους μήνες αυτή η υποταγμένη, μνημονιακότερη  κυβέρνηση των...