Θετικοί στον κορωνοϊό οι ομοσπονδιακοί προπονητές των εθνικών ομάδων Σουηδίας και Ουγγαρίας

Μοιραστειτε το

Δύο ομοσπονδιακοί προπονητές, της Σουηδίας και της Ουγγαρίας, βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό ενόψει των διεθνών υποχρεώσεων των ομάδων τους στο Nations League, αλλά και στα play off του Euro 2020.

Η σουηδική ομοσπονδόα ποδοσφαίρου ανακοίνωσε την Τετάρτη (11/11) ότι ο προπονητής των Σκανδιναβών Γιάνε Άντερσον έχει προσβληθεί από τον Covid-19, λίγες ώρες πριν το φιλικό ματς με την Δανία.

«Αισθάνεται καλά κάτω από αυτές τις συνθήκες, θα παραμείνει απομονωμένος στο σπίτι» ανέφερε σε δήλωσή του ο γιατρός της εθνικής, Άντερς Βαλεντίν.

Η ομοσπονδία πρόσθεσε ακόμη ότι ο Άντερσον έχει τεθεί σε απομόνωση από το τέλος της περασμένης εβδομάδας, αφού ένα στενό μέλος της οικογένειάς του βρέθηκε θετικό στον ιό.

Νωρίτερα η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ουγγαρίας είχε ανακοινώσει ότι ο ομοσπονδιακός προπονητής, Μάρκο Ρόσι, αποτελεί ένα από τα εκατομμύρια «θύματα» του κορωνοϊού.

Τέθηκε αμέσως σε απομίνωση, ένα 24ωρο πριν από τον κρίσιμο πρώτο αγώνα πλέι-οφ του Euro 2020 με την Ισλανδία.

«Μετά από αρκετές αρνητικές εξετάσεις, το τελευταίο τεστ του Μάρκο Ρόσι ήταν θετικό» ανέφερε στο Twitter η ουγγρική ποδοσφαιρική ομοσπονδία και πρόσθεσε: «Αμέσως τέθηκε σε καραντίνα μακριά από τους παίκτες και το υπόλοιπο προσωπικό της εθνικής ομάδας».

 

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Άσκηση: Πόσος χρόνος αρκεί για να βελτιώσει τη μνήμη

Η άσκηση δεν αποτελεί σύμμαχο μόνο της σωματικής υγείας,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...