Θετική εισήγηση για τον Δημήτρη Ντζανάτο στην θέση του Προέδρου της Επιτροπής Παιγνίων

Μοιραστειτε το

Το άρθρο για τον αυνανισμό και οι ενστάσεις Πολάκη

Με επεισοδιακό τρόπο… εισηγήθηκε θετικά η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής υπέρ της ανάληψης της θέσης του Προέδρου της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων τον κ. Δημήτρη Ντζανάτο, που προτάθηκε από τον υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταικουρα.

Ωστόσο, κατά την συζήτηση, προέκυψε και τυπικό ζήτημα -σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ- σχετικά με τον διορισμό του κ. Ντζανάτου, καθώς ο νόμος απαιτεί να οριστεί πρώτα μέλος και μετά να τοποθετηθεί στη θέση του προέδρου. Ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε να αναβληθεί η συνεδρίαση, ενώ στην συζήτηση κυριάρχησε αναφορά σε άρθρο του προτεινόμενου προέδρου, στο οποίο ανέφερε: «αυτοί που περιμένουν να γα… τον Κυριάκο για άλλη μια φορά θα αρκεστούν στον αυνανισμό».

«Σας έκανα μια έκκληση πριν. Βλέπω ότι συνεχίζετε την διαδικασία παρά το γεγονός ότι ο νόμος επιβάλλει ότι πρέπει ο κ. Ντζανατος να είναι μέλος για να γίνει πρόεδρος. Να γίνει σωστά η διαδικασία και μετά να έρθουμε να τον ψηφίσετε εσείς που έχετε την πλειοψηφία. Σε διαφορετική περίπτωση κάθε απόφαση της Επιτροπής Παιγνίων θα καταπέσει και θα μπορεί να προσβληθεί από οποιονδήποτε» είπε ο Παύλος Πολάκης, αναφερόμενος στην συνέχεια σε υποθέσεις που χειρίστηκε στο παρελθόν ο κ. Ντζανάτος, κατηγορώντας τον για κακούς χειρισμούς. «Είναι γεμάτη με λεμονανθούς η διαδρομή σας κ. Ντζανάτο. Κύριε Σταϊκουρα τα ξέρετε αυτά; Είναι δημοσιεύματα, πορίσματα, εκθέσεις… δεν θα σκεφτόμουν ποτέ να φέρω αυτόν τον άνθρωπο για την επιτροπή Παιγνίων» κατέληξε ο κ. Πολάκης.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...