Θεσσαλονίκη: Διεγράφη το πρόστιμο που επιβλήθηκε σε γιατρό που πήγαινε για εφημερία

Μοιραστειτε το

H αστυνομία γνωστοποίησε ότι διεγράφη πρόστιμο που είχε επιβληθεί σε γιατρό από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος πήγαινε για εφημερία στο νοσοκομείο της Βέροιας και, σύμφωνα με τις Αρχές, δεν είχε μαζί του τα προβλεπόμενα έγγραφα μετακίνησης.

Ο ίδιος προσέφυγε κατά του προστίμου και η ένσταση έγινε δεκτή.

Η υπόθεση έγινε γνωστή με ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο γιατρός δέχτηκε το πρόστιμο στα διόδια των Μαλγάρων και ενώ μετέβαινε στο νοσοκομείο για εφημερία.

«Η επίδειξη της ιατρικής ταυτότητας και του προγράμματος εφημεριών του νοσοκομείου Βέροιας δεν ήταν αρκετά κατά τον έλεγχο από την τροχαία στα διόδια Μαλγάρων», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Πρόστιμα και σύλληψη σε γλέντι αρραβώνων

Με την παρέμβαση της αστυνομίας έληξε τα ξημερώματα γλέντι αρραβώνων στον Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης, καθώς διαπιστώθηκε ότι παραβιάστηκαν τα μέτρα για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού.

Αστυνομικοί κλήθηκαν στο σημείο ύστερα από καταγγελία και συνέλαβαν τον μελλοντικό γαμπρό ως φερόμενο διοργανωτή, στον οποίο και επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ, ενώ πρόστιμα 300 ευρώ βεβαιώθηκαν σε έξι καλεσμένους. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι συμμετέχοντες στο γλέντι του αρραβώνα ήταν περισσότεροι, αλλά πρόλαβαν και αποχώρησαν στη θέα των αστυνομικών. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα που τον παρέπεμψε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία.

Εξάλλου, με διοικητικό πρόστιμο 1.000 ευρώ τιμωρήθηκε δικηγόρος που σύμφωνα, με την ΕΛ.ΑΣ., παραβίασε τα μέτρα κατά της διάδοσης του ιού. Ο δικηγόρος φέρεται να μην τήρησε τα προβλεπόμενα για τα επαγγελματικά ραντεβού, με αποτέλεσμα κατά τη στιγμή του αστυνομικού ελέγχου να βρεθούν στο γραφείο του περισσότεροι πελάτες από όσους επιτρέπει ο νόμος.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, επιβλήθηκαν πρόστιμα 300 ευρώ, στον καθένα, σε έξι πελάτες.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από Έλληνες – «Αρπάζουν τις περιουσίες μας»

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από μέλη της ελληνικής εθνικής μειονότητας...

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του αστυνομικού που πυροβολήθηκε κατά λάθος από τον αδερφό του

Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο «αντίο» στον 25χρονο αστυνομικό ο...

Κακοκαιρία Ιανός: Εικόνες βιβλικής καταστροφής στην Κεφαλονιά – Θάφτηκαν σπίτια και αυτοκίνητα

Οι καταρρακτώδεις βροχές και οι θυελλώδεις άνεμοι προκάλεσαν πολλά...