Θεοδωρικάκος για Σοϊλού: Η Ελλάδα ουδέποτε θα δεχόταν τρομοκράτες

Μοιραστειτε το

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος μιλώντας στον Σκάι τόνισε πως η Ελλάδα προστατεύει καλά τα σύνορά της

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος μιλώντας στον Σκάι και την εκπομπή Αταίριαστοι είπε ότι η Ελλάδα προστατεύει καλά τα σύνορά της και ουδέποτε θα δεχόταν τρομοκράτες στο έδαφός της, σε απάντηση στον υπουργό Εσωτερικών της Τουρκίας, Σουλεϊμάν Σοϊλού, που ισχυρίσθηκε νωρίτερα σήμερα ότι αν δεν είχε συλληφθεί η φερόμενη δράστις της επίθεσης στην Κωνσταντινούπολη θα διέφευγε στην Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα, ευθεία επίθεση κατά των ΗΠΑ εξαπέλυσε ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών, Σουλεϊμάν Σοϊλού μετά την τρομοκρατική επίθεση στην Ιστικλάλ, στην Κωνσταντινούπολη, και την ανακοίνωση της σύλληψης μιας γυναίκας ως δράστιδας της επίθεσης, ενώ στο «κάδρο» έβαλε και την Ελλάδα με τον ισχυρισμό ότι αν δεν είχε συλληφθεί, η γυναίκα θα διέφευγε σήμερα στην Ελλάδα. .

Συγκεκριμένα, ο Σοϊλού δήλωσε: «Λάβαμε το μήνυμα που μας δόθηκε και ξέρουμε ποιο είναι το μήνυμα. Δεν δεχόμαστε τα συλλυπητήρια της Αμερικανικής Πρεσβείας» δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας, Σουλεϊμάν Σοϊλού. «Δεν δεχόμαστε, απορρίπτουμε, τα συλλυπητήρια των Ηνωμένων Πολιτειών. Η συμμαχία μας με ένα κράτος που συντηρεί το Κομπάνι και θύλακες τρομοκρατίας (…) πρέπει να συζητηθεί», δήλωσε ο Σοϊλού, ο οποίος κατηγορεί τους μαχητές του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK) και μερικούς συμμάχους τους, που υποστηρίζονται από τους Αμερικανούς, ότι διέπραξαν τη φονική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη.

Παράλληλα, ο Σοϊλού βάζει εμμέσως πλην σαφώς στο κάδρο και την Ελλάδα με τον ισχυρισμό ότι αν δεν έπιαναν τους δράστες της επίθεσης, «θα είχαν διαφύγει λαθραία στην Ελλάδα σήμερα».

«Δεν είμαστε εχθροί κανενός. Θέλω να εκφράσω ότι δεν έχουμε τη δύναμη να αντέξουμε την προδοσία. Οι επιχειρήσεις συνεχίζονται. Αν δεν τους έπιαναν, θα είχαν διαφύγει λαθραία στην Ελλάδα σήμερα» είπε.

Διαβάστε επίσης:

Σοϊλού: Αν δεν την πιάναμε, θα έφευγε στην Ελλάδα

Οικονόμου στο Newsbomb.gr: «Αποτρόπαια όσα έγιναν στην Πόλη»

Σταθακόπουλος: «Πιθανή προβοκάτσια Ερντογάν η έκρηξη στην Πόλη»

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Κύπρος: Στην Αθήνα αύριο η πρόεδρος της κυπριακής Βουλής και πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αννίτα Δημητρίου

Διαδοχικές συναντήσεις της προέδρου του ΔΗΣΥ Αννίτας Δημητρίου με...