Θεοδωρικάκος για Γλυκά Νερά: Ισόβια στη φυλακή οι δολοφόνοι

Μοιραστειτε το

Ο τέως Υπουργός Εσωτερικών και βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας για τη διαχείριση της πανδημίας, τον εμβολιασμό και το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

«Εκλογές έχει διευκρινίσει ο πρωθυπουργός ότι θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας», ξεκαθάρισε ο Τάκης Θεοδωρικάκος μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Ο τέως Υπουργός Εσωτερικών εκτιμά ότι, «η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη βρέθηκε μπροστά σε δύο πολύ μεγάλα προβλήματα: την πανδημία και τις τουρκικές προκλήσεις», τα οποία όπως είπε, «διαχειρίζεται με επιτυχία» και σημείωσε ότι ο κόσμος θα μπορέσει στο τέλος της τετραετίας να την συγκρίνει με την προηγούμενη τετραετία.

Κληθείς να σχολιάσει την άρση των μέτρων του lockdown, χαρακτήρισε «επιβεβλημένο το άνοιγμα», αφού «κοινωνία και οικονομία δεν άντεχαν άλλο τον εγκλεισμό».

«Ο ρυθμός του εμβολιασμού είναι εξαιρετικός», σημείωσε και εξήρε την οργάνωση στον τομέα.

«Είμαι ο τελευταίος που θα ισχυριστώ ότι όλα έγιναν τέλεια, δεν το λέει αυτό η κυβέρνηση. Είμαστε εδώ για να ακούσουμε τις παρατηρήσεις», ανέφερε αποδεχόμενος την κριτική.

Όπως είπε, από την επαφή που έχει με τον κόσμο, εκλαμβάνει ότι, «οι άνθρωποι θέλουν συνεργασία και ένωση δυνάμεων και όχι κριτική που γίνεται για να γίνει χωρίς να συνοδεύεται από προτάσεις» κατηγορώντας την αντιπολίτευση ότι «δεν ενδιαφέρεται για τον κόσμο, αλλά για τη δική της πολιτική».

Ειδικά για το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών, είπε ότι όταν υπεγράφη «η Νέα Δημοκρατία συμπεριφερόμενη με όρους πατριωτισμού και δυσπιστίας την θεώρησε κακή για τη συμφέροντα της χώρας και ζητήσαμε να αποσυρθεί», όμως, «είχαμε πει από τότε, ότι, εφόσον ψηφιστεί από την πλειοψηφία, η ΝΔ ως υπεύθυνη κυβέρνηση θα την εφαρμόσει».

Τέλος, ερωτηθείς για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, δήλωσε «συγκλονισμένος» και σχετικά με τις ποινές, υποστήριξε ότι, «οι δολοφόνοι θα πρέπει να δικάζονται με ισόβια και να μένουν ισόβια στη φυλακή. Δεν μπορεί να υπάρχει ανοχή σε αυτών των τύπων εγκλημάτων».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε περισσότερα:

Συμβόλαιο θανάτου στη Μεταμόρφωση: Πού στρέφονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...