Θεοδωρίδου, Βέρτης & Μπερτάκης πήγαν να διαπραγματευτούν το άνοιγμα των ξενυχτάδικων, αλλά έμειναν με την όρεξη! | newsbreak

Μοιραστειτε το

Ένα ηχηρότατο «όχι» εισέπραξαν τρεις εκπρόσωποι των μεγαλύτερων… ξενυχτάδικων της Αθήνας από τον Άδωνι Γεωργιάδη, καθώς οι τραγουδιστές Νατάσα Θεοδωρίδου και Νίκος Βέρτης μαζί με τον επιχειρηματία αρκετών ιστορικών νυχτερινών κέντρων Κώστα Μπερτάκη ζήτησαν ραντεβού από τον υπουργό Ανάπτυξης, ο οποίος τους υποδέχτηκε μεν, αλλά έφυγαν με… άδεια χέρια!

Τόσο η Νατάσα Θεοδωρίδου όσο και ο Νίκος Βέρτης (εκτός από τραγουδιστής, δραστηριοποιείται στον χώρο της διασκέδασης) μετέφεραν στον υπουργό την αγωνία τους για τι μέλλει γενέσθαι αναφορικά με τη βιωσιμότητα των κέντρων διασκέδασης ελέω της πανδημίας και των μέτρων. Θέλησαν να δουν τι θα γίνει με τα μαγαζιά και εν όψει των Χριστουγέννων που έρχονται, εάν θα ανοίξουν δηλαδή και πώς.

Εισέπραξαν, όμως, ένα τεράστιο «όχι» από τον υπουργό.

Και μπορεί όλα αυτά να γίνονται εξαιτίας των μέτρων, αλλά από την άλλη χιλιάδες εργαζόμενοι στον χώρο αυτό, μουσικοί, τραγουδιστές, ηχολήπτες και δεκάδες ειδικότητες, βρίσκονται σε απόγνωση. «Η κατάσταση είναι τραγική και δίχως χρονικό ορίζοντα λήξης. Στη νύχτα δεν δουλεύει τίποτε. Ακόμη και μικρά πάλκα αδυνατούν να επιβιώσουν, καθώς στην ορχήστρα επιτρέπουν μόνο μέχρι τρεις μουσικούς, ενώ απαγορεύεται το τραγούδι από μικροφώνου», αναφέρει επιχειρηματίας μουσικών σκηνών.

Πήρε πρώτος την απόφαση

Ο Κώστας Μπερτάκης, σε συνεννόηση με τους Πάολα και Νίκο Κουρκούλη που είχε τον περασμένο Μάρτιο στις επιχειρήσεις του, πριν από το lockdown, πρώτος πήρε την απόφαση να κλείσει τα μαγαζιά του, βοηθώντας την τότε κατάσταση.

Τώρα, η κραυγή απόγνωσης της Νατάσας και του Νίκου δεν φτάνει στα αυτιά του υπουργού. Και αν δεν ανοίξουν τα κέντρα διασκέδασης, θα πρέπει έστω οι εργαζόμενοί τους να στηριχτούν από την Πολιτεία. Έτσι η τριμελής αυτή, άτυπη επιτροπή σκέφτεται ότι σειρά τώρα έχει ο πρωθυπουργός να ακούσει τα αιτήματά της.

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Χάρης Π.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα