Θίχτηκε ο Μαρκουλάκης με το ΣΕΗ

Μοιραστειτε το

EUROKINISSI // ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Βγήκε ο γνωστός ηθοποιός να αντιταχθεί στην καταπληκτική ανακοίνωση του ΣΕΗ, μία μνημειώδη ανακοίνωση που περνά στο πάνθεον της ιστορίας.

«Προσβλήθηκα, επειδή στην ανακοίνωση, χωρίς να με κατονομάζετε, με φωτογραφίζετε και με στοχοποιείτε, υπονοώντας ότι, με τηλεοπτική μου εμφάνιση, συμμετείχα σε συντονισμένη προσπάθεια, στα όρια της συνωμοσίας, συγκάλυψης συγκεκριμένων απεχθών εγκλημάτων και προσώπων, χωρίς φυσικά να ισχύει ή να έχετε την παραμικρή απόδειξη» λέει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης που δάκρυσε, σχεδόν, το πρωί της περασμένης Παρασκευής στο Mega. Και συγκινηθήκαμε όλοι μας που τον είδαμε.

«Εγώ καταλαβαίνω τη συναισθηματική του φόρτιση, την υποκειμενική του άποψη πάνω στο πώς αναγιγνώσκει κανείς μια ανακοίνωση, αλλά θα ήθελα να τονίσω ότι αν έγινε ένα μικρό φάουλ από εκεί, έγινε ένα άλλο μεγαλύτερο φάουλ από αλλού… Εάν οι περιρρέουσες ατμόσφαιρες λένε διάφορες πληροφορίες, οι περιρρέουσες ατμόσφαιρες δημιουργούν εντυπώσεις» απάντησε ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας που έχει κερδίσει το σεβασμό όλων το τελευταίο διάστημα.

Λογικά το απόσπασμα από την ανακοίνωση του ΣΕΗ που στενοχώρησε τον κ. Μαρκουλάκη είναι το παρακάτω: «Σε μια χυδαία προσπάθεια, παρακολουθήσαμε τόσο την Υπουργό όσο και τον Πρωθυπουργό (και μέσω των δηλώσεων του, αλλά και μέσω των δηλώσεων της Υπουργού του), αλλά και τον συμμαθητή του, να οικειοποιούνται τα λόγια των θυμάτων και να παριστάνουν οι ίδιοι τα θύματα: με λόγο συναισθηματικό και λυγμικά ξεσπάσματα παρουσίασαν εαυτούς ως “εξαπατημένους” από χθόνιους απατεώνες, θύματα και αυτοί ενός κακοποιητή. Και δεν σταμάτησαν εκεί. Σε μια συντονισμένη και ενορχηστρωμένη προσπάθεια διαστρέβλωσης της πραγματικότητας και υποτίμησης της νοημοσύνης όλων μας , προσπάθησαν, ανεπιτυχώς, να ζαλίσουν την κοινωνία χρησιμοποιώντας την οργουελική ΔΙΠΛΗ ΣΚΕΨΗ όπου τα πάντα – ακόμα και τα αντίθετά τους – ισχύουν ταυτόχρονα».

Πάντως οι περισσότεροι ομολογούν ότι το ΣΕΗ, όχι μόνο με αυτή την ανακοίνωση αλλά γενικότερα, στέκεται στο ύψος του αυτή την περίοδο. Μία πολύ δύσκολη περίοδο. Να του το αναγνωρίσουμε 100%. Και με την τελευταία του ανακοίνωση, το απέδειξε. 

Πηγή
Author: Δημήτρης Κανελλόπουλος

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Η δική μου αποτίμηση των χθεσινών εκλογών

Οι σχεδόν 215.000 πολίτες που συμμετείχαμε χτες στις εκλογές...

Μας ξαγρυπνά το όνειρο

Η ζωή μας είναι γεμάτη από όνειρα, όνειρα που...

Συλλήψεις υπουργών στον Νίγηρα, εκκενώνουν Γάλλοι και Ιταλοί

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα στον Νίγηρα, που...

Απίστευτη αναλγησία από την μνημονιακότερη Κυβέρνηση …

Τους τελευταίους μήνες αυτή η υποταγμένη, μνημονιακότερη  κυβέρνηση των...