Θάνατος, ξανά και ξανά

Μοιραστειτε το

Το αστυνομικό μυθιστόρημα «Οι επτά θάνατοι της Έβελιν Χαρντκάστλ», που χάρισε στον Στιούαρτ Τέρτον  το Βραβείο Costa Πρωτοεμφανιζόμενου Συγγραφέα 2018 και έχει μεταφραστεί σε 28 γλώσσες,  κυκλοφορεί  από τις εκδόσεις Μεταίχμιο, σε μετάφραση Θοδωρή Τσαπακίδη.

«Ο Λόρδος και η Λαίδη Χαρντκάστλ λαμβάνουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στον χορό μεταμφιεσμένων που θα παραθέσουν για τον εορτασμό της επιστροφής από το Παρίσι της θυγατρός τους Έβελιν. Οι εορτασμοί θα λάβουν χώρα στο Μπλάκχιθ Χάουζ, το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου. Λόγω της απομονωμένης θέσης της οικίας, για τη μεταφορά των καλεσμένων θα διατίθεται μεταφορικό μέσο από το γειτονικό χωριό του Άμπερλι».

Προοριζόταν για γιορτή, καταλήγει τραγωδία. Ενώ στον ουρανό σκάνε πυροτεχνήματα, η Έβελιν Χαρντκάστλ σκοτώνεται. Δεν θα πεθάνει, όμως, μόνο μια φορά. Ώσπου να καταφέρει να εξιχνιάσει τον φόνο της, ο Έιντεν –ένας από τους προσκεκλημένους στο πάρτι στο Μπλάκχιθ, η μέρα θα επαναλαμβάνεται, ξανά και ξανά. Και κάθε φορά, θα τελειώνει με τον ίδιο μοιραίο πυροβολισμό. Ο μόνος τρόπος να σπάσει ο κύκλος είναι ο εντοπισμός του δολοφόνου.

Γιώργος Σ. Κουλουβάρης
[email protected]

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Άσκηση: Πόσος χρόνος αρκεί για να βελτιώσει τη μνήμη

Η άσκηση δεν αποτελεί σύμμαχο μόνο της σωματικής υγείας,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...