Η «Sun» διαδίδει ότι ο Πούτιν δέχεται πιέσεις να παραιτηθεί, επειδή πάσχει από Πάρκινσον! | newsbreak

Μοιραστειτε το

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ζωή ή η πολιτική δράση του ισχυρού άνδρα της Ρωσίας γίνεται πρωτοσέλιδο στον παγκόσμιο Τύπο.

Δεν είναι όμως και η πρώτη φορά που το Κρεμλίνο έσπευσε να διαψεύσει ως αναληθές ένα δημοσίευμα της μεγάλης κυκλοφορίας βρετανικής ταμπλόιντ «Sun», το οποίο υπαινισσόταν ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν πιθανόν να πάσχει από τη νόσο Πάρκινσον και, ως εκ τούτου, να ετοιμάζεται να παραιτηθεί στις αρχές του νέου έτους!

Η βρετανική εφημερίδα στο ρεπορτάζ της επικαλείται τον καθηγητή Βαλέρι Σολοβέι, έναν Ρώσο πολιτικό αναλυτή, ο οποίος στις αρχές της εβδομάδας υπαινίχθηκε, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Μόσχας, ότι ο Πούτιν δέχεται πιέσεις από το «στενό περιβάλλον του» να παραιτηθεί για λόγους υγείας.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε ότι το ρεπορτάζ της εφημερίδας, το οποίο βασίζεται στους ισχυρισμούς του Σολοβέι και το οποίο αναπαρήχθη ευρέως και από άλλες βρετανικές ταμπλόιντ, είναι ψευδές.

«Είναι απόλυτη ανοησία. Όλα είναι καλά με τον πρόεδρο», είπε χαρακτηριστικά ο Πεσκόφ, τονίζοντας ότι ο πρόεδρος Πούτιν δεν σχεδιάζει να παραιτηθεί στο προσεχές μέλλον, όπως ισχυρίζεται ο Σολοβέι.

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Χάρης Π.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα