Η Realnews αυτής της Κυριακής

Μοιραστειτε το

Με τίτλο: «”Κίνδυνος και για τρίτο κύμα”» κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή η Realnews. Η εφημερίδα αποκαλύπτει τις προειδοποιήσεις κορυφαίων επιστημόνων και τις συστάσεις τους για μεγάλη προσοχή στο πώς και πότε θα ανοίξουμε. Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Μιλούν στην «R» οι καθηγητές Αθ. Λινού, Αλκ. Βατόπουλος, Μ. Δερμιτζάκης, Αχ. Γκίκας, Χρ. Χατζηχριστοδούλου και εξηγούν γιατί είναι τόσο αργή η αποκλιμάκωση της πανδημίας. Πότε προβλέπουν ότι μπορεί να ξεκινήσει με ασφάλεια η χαλάρωση της καραντίνας.

– Σταδιακό άνοιγμα της αγοράς ενόψει Χριστουγέννων, με αυστηρές προϋποθέσεις, σχεδιάζει η κυβέρνηση, εφόσον το επιτρέψουν τα επιδημιολογικά δεδομένα.

– Ηλίας Μόσιαλος στην «R»: «Ο νέος χρόνος θα μας φέρει το καλύτερο δώρο: τα εμβόλια». Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Μείωση ΦΠΑ σε τουρισμό και εστίαση. Τα μέτρα που εξετάζει η κυβέρνηση για την ανάκαμψη των δυο κλάδων το 2021. Τα δύο σενάρια που επεξεργάζεται το οικονομικό επιτελείο για να δοθεί ανάσα στις επιχειρήσεις που έχουν πληγεί από την πανδημία. Στόχος των παρεμβάσεων που εξετάζονται είναι να γίνει ανταγωνιστικότερο το τουριστικό προϊόν της χώρας, να αποφευχθούν λουκέτα και να προστατευτούν οι θέσεις εργασίας.

– Δίχτυ προστασίας για 350.000 δανειολήπτες. Οι 4 λύσεις για τη ρύθμιση οφειλών προς τις τράπεζες τη νέα χρονιά.

– Διπλωματικός μαραθώνιος για τη λίστα των κυρώσεων στην Τουρκία. Η στρατηγική της Αθήνας ενόψει της κρίσιμης Συνόδου Κορυφής στις 10 και 11 Δεκεμβρίου.

Θοδωρος Σκυλακακης: «Η κυβέρνηση θα συνεχίσει να καλύπτει την κοινωνία, τους εργαζομένους και τις επιχειρήσεις για όλη τη διάρκεια της κρίσης».

Πανος Σκουρλετης: «Οταν σε καθοδηγεί το πνεύμα της επιτροπής Πισσαρίδη, δεν θεωρείς προτεραιότητα το ΕΣΥ».

– Αναλυτικός οδηγός για συντάξεις και αναδρομικά. Τι πρέπει να γνωρίζουν 220.000 δικαιούχοι.

Τζένιφερ Ψάκι. Μια… Θεσσαλονικιά εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου. Τι δηλώνει στην «R» ο πατέρας της 42χρονης, η οποία εντάχθηκε στο επιτελείο του Τζο Μπάιντεν.

– Το μεγάλο κόλπο. Οι διαρρήκτες είχαν νοικιάσει θυρίδα και έκαναν ανενόχλητοι τη δουλειά τους. Η ΕΛ.ΑΣ. στα ίχνη των δραστών, που αφαίρεσαν χρήματα και τιμαλφή αξίας εκατομμυρίων ευρώ.

– Ψάχνουν στον οικογενειακό κύκλο το μυστικό της εξαφάνισης της 19χρονης. Νέες αποκαλύψεις για αυτόπτες μάρτυρες που είδαν την Αρτέμιδα στον Βόλο.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Βόρεια Κορέα: Φόβοι για 200 νεκρούς από την κατάρρευση σήραγγας μετά την τελευταία πυρηνική δοκιμή

Μια σήραγγα στην περιοχή πυρηνικών δοκιμών της Βόρειας Κορέας...

Έτοιμη για διαπραγμάτευση η Ιταλική κυβέρνηση μετά το δημοψήφισμα σε Βένετο και Λομβαρδία

«Έτοιμη να ξεκινήσει διαπραγμάτευση», δηλώνει η κυβέρνηση της Ρώμης,...

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρός 46χρονος από ηλεκτροπληξία

Τραγικό θάνατο από ηλεκτροπληξία βρήκε ένας 46χρονος άνδρας στη...

Ναγκόρνο Καραμπάχ: Εφικτή μια βιώσιμη ειρηνευτική συμφωνία, λένε οι ηγέτες Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν

Αισιόδοξοι πως είναι εφικτή η σύναψη μιας βιώσιμης ειρηνευτικής...