Η Realnews αυτής της Κυριακής (20/12/2020)

Μοιραστειτε το

Με τίτλο: «“Αν χαλαρώσουμε, θα το πληρώσουμε”» κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή η Realnews. Πέντε κορυφαίοι επιστήμονες εξηγούν στην «R» πως θα κάνουμε γιορτές με ασφάλεια.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Τι συμβουλεύουν για τις εορταστικές αγορές, τις μετακινήσεις και τις συναθροίσεις Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

– «Ο βαθμός συμμόρφωσής µας στα μέτρα πρόληψης κατά τις επόμενες 15 ημέρες θα καθορίσει την εξέλιξη της πανδημίας τους προσεχείς μήνες», τονίζουν οι λοιμωξιολόγοι.

– Αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα των εμβολιασμών. Εως τις 26 Δεκεμβρίου έρχεται στη χώρα η πρώτη παρτίδα της Pfizer.

– Πού και πώς θα εμβολιαστούν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και οι οπλίτες. Ολο το σχέδιο.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– «Γέφυρα 2» για τα δάνεια επαγγελματιών και μικρών επιχειρήσεων. Το πρόγραμμα θα προβλέπει κρατική επιδότηση της δόσης για 9 μήνες. Τα 7 μέτρα για τη στήριξη 150.000 εταιρειών το 2021.

– Τα ανοίγματα του Ερντογάν στην Ευρώπη και η απάντηση της Αθήνας. Τα σενάρια που εξετάζουν στην κυβέρνηση για τις επόμενες κινήσεις της Αγκυρας μέχρι το τέλος Ιανουαρίου.

– Eρευνες της ΕΥΠ σε Κω και Νίσυρο. Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση κατασκοπείας στο Καστελλόριζο. Τι δείχνουν οι 2.500 φωτογραφίες που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές.

Γιάννης Βρούτσης: «H κυβέρνηση έχει δεσμευτεί ότι, όσο διαρκεί η κρίση που έφερε η πανδημία, θα στηρίξει κάθε εργαζόμενο, κάθε επιχείρηση, κάθε άνεργο και κάθε ευάλωτο κοινωνικά συμπολίτη µας».

Αλέξης Χαρίτσης: «Η κυβέρνηση συνεχίζει να µην έχει σχέδιο για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Πορεύεται µε γνώμονα τις “ισορροπίες” και το πολιτικό κόστος».

– Τώρα και στην πόρτα σας. Οι έμποροι της γειτονιάς ξεκινούν… delivery! Χιλιάδες ιδιοκτήτες καταστημάτων λιανικής θα συνεργαστούν µε εταιρείες ταξί, για να στέλνουν τα προϊόντα τους.

– Υπόθεση Παντελίδη: Φρόσω και Μίνα απαντούν στον νέο μάρτυρα. Τι αναφέρουν για το μοιραίο βράδυ στα υπομνήματα που κατέθεσαν στη Δικαιοσύνη.

– Τα δρομολόγια της κοκαΐνης. Τα sms που «κάρφωσαν» τους πελάτες. Η δράση της σπείρας που παρέδιδε ναρκωτικά κατ’ οίκον.

– Νέος ψευτογιατρός µε 210 θύματα! Δρούσε στην Κρήτη και ζητούσε εκατοντάδες ευρώ για να χορηγήσει σκευάσματα κατά της… ακτινοβολίας του ίντερνετ.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Βόρεια Κορέα: Φόβοι για 200 νεκρούς από την κατάρρευση σήραγγας μετά την τελευταία πυρηνική δοκιμή

Μια σήραγγα στην περιοχή πυρηνικών δοκιμών της Βόρειας Κορέας...

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρός 46χρονος από ηλεκτροπληξία

Τραγικό θάνατο από ηλεκτροπληξία βρήκε ένας 46χρονος άνδρας στη...

Έτοιμη για διαπραγμάτευση η Ιταλική κυβέρνηση μετά το δημοψήφισμα σε Βένετο και Λομβαρδία

«Έτοιμη να ξεκινήσει διαπραγμάτευση», δηλώνει η κυβέρνηση της Ρώμης,...

Ναγκόρνο Καραμπάχ: Εφικτή μια βιώσιμη ειρηνευτική συμφωνία, λένε οι ηγέτες Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν

Αισιόδοξοι πως είναι εφικτή η σύναψη μιας βιώσιμης ειρηνευτικής...