Η Τζόαν Κόλινς έβγαλε 237.000 ευρώ από διαμαντένια κοσμήματα που έβγαλε στο σφυρί για φιλανθρωπικό σκοπό | newsbreak

Μοιραστειτε το

Μπορεί στην ομώνυμη ταινία του Τζέιμς Μποντ η Σίρλεϊ Μπάσεϊ να τραγουδάει «τα διαμάντια είναι για πάντα», ωστόσο, η ντίβα της τηλεοπτικής σειράς «Δυναστεία» Τζόαν Κόλινς αποφάσισε να αποχωριστεί μερικά από τα δικά της για φιλανθρωπικό σκοπό.

Συγκεκριμένα, η 87χρονη Βρετανίδα ηθοποιός έβγαλε στο σφυρί πέντε από τα κοσμήματα με διαμάντια της συλλογής της και κατάφερε να συλλέξει περισσότερα από 237.000 ευρώ, τα οποία δώρισε για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ακριβότερα από όλα πουλήθηκε η καρφίτσα Van Cleef & Arpels, πιάνοντας πάνω από 136.000 ευρώ, περίπου 111.000 ευρώ περισσότερα από όσα είχε εκτιμηθεί ότι θα έπιανε πριν από τη δημοπρασία από τον οίκο Bonhams του Λονδίνου. Ξεπέρασε έτσι το κολιέ με διαμάντια που η Κόλινς αγόρασε το 1985, όταν υποδυόταν την Αλέξις Κάρινγκτον Κόλμπι στη «Δυναστεία», το οποίο έφτασε τα 76.850 ευρώ. Σε πενταπλάσια τιμή από την εκτιμώμενη πωλήθηκαν διαμαντένια σκουλαρίκια, πιάνοντας τα 16.700 ευρώ, ενώ ένα άλλο διαμαντένιο κολιέ έφτασε τα 11.100 ευρώ, τιμή σχεδόν διπλάσια από αυτή που είχαν προβλέψει οι ειδικοί του οίκου δημοπρασιών.

Τέλος, ένας πλειοδότης πλήρωσε 7.800 ευρώ για να αγοράσει σκουλαρίκια με διαμάντια και ρουμπίνια. Ενα μέρος από τα έσοδα θα δωριστούν στον φιλανθρωπικό οργανισμό που προσφέρει άσυλο σε παιδιά «Shooting Star Children’s ospices» και τα υπόλοιπα σε άλλες αγαθοεργίες.

Πηγή
Author: Ιωάννα Τ.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα