Η τέταρτη κατά σειρά διάκριση του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στα βραβεία True Leaders

Μοιραστειτε το

Η σημασία των υπηρεσιών Υγείας αναδείχθηκε το τελευταίο διάστημα ως κυρίαρχη σταθερά στη ζωή των πολιτών, που χρειάζονται στον τομέα αυτό αξιοπιστία, σταθερότητα και ποιότητα. Η Υγεία είναι ο πρωταγωνιστής σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής και της καθημερινότητας, είναι η βάση για να προχωρήσουν και να λειτουργήσουν όλες οι υπόλοιπες πτυχές, σε όλο το εύρος τους. Γι’ αυτό και οι πολίτες, ανά πάσα στιγμή, αξιολογούν τους παρόχους και προκρίνουν εκείνους που αισθάνονται πως κατανοούν τις ανάγκες τους, πως θέτουν την περίθαλψη του ασθενή ως προτεραιότητα και την καλύτερη εξυπηρέτησή του ως πρωταρχικό στόχο.

Οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα της Υγείας στην Ελλάδα, αλλά και γενικά, έχουν διττό σκοπό: Τόσο την κατά το δυνατόν καλύτερη παροχή υπηρεσιών, όσο και την ίδια τη βιωσιμότητα και ανάπτυξή τους. Ειδικά στον τομέα της Υγείας, πολλές φορές οι δύο αυτές πτυχές είναι αλληλένδετες, καθώς η άριστη παροχή υπηρεσιών οδηγεί στην κερδοφορία και στην επιτυχία της επιχείρησης: Όταν στη συνείδηση του πολίτη ένας οργανισμός Υγείας καθιερώνεται ως αξιόπιστος, όταν αισθάνεται ασφάλεια και σιγουριά πως σε περίπτωση ανάγκης, γνωρίζει πού να στραφεί, τότε αυτομάτως μιλάμε για την επιτυχία του οργανισμού αυτού.

ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ: True Leader για τέταρτη συνεχή χρονιά

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, που δραστηριοποιείται εδώ και 40 χρόνια στον τομέα της
Υγείας στη χώρα μας, φέτος διακρίθηκε για τέταρτη φορά με το βραβείο True Leader από την ICAP, στο πλαίσιο του θεσμού που τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΒ. Τα καταξιωμένα βραβεία True Leaders απονέμονται φέτος για 10η συνεχή χρονιά σε επιχειρήσεις οι οποίες ανήκουν στις 500 πιο κερδοφόρες για το έτος που προηγήθηκε, που σημαίνει ότι οι φετινές βραβεύσεις αφορούν στο 2019. Παράλληλα, οι επιχειρήσεις που βραβεύονται συγκαταλέγονται στις 500 με το μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού και μάλιστα έχουν αυξήσει το προσωπικό τους από το 2018 στο 2019, βρίσκονται στις κορυφαίες θέσεις του κλάδου τους, με βάση τον Κύκλο Εργασιών και καταγράφουν υψηλό ICAP Score (Διαβάθμιση Πιστοληπτικής Ικανότητας).

«Η τέταρτη διάκριση του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ ως TrueLeader, βρίσκει το επενδυτικό και αναπτυξιακό μας πλάνο σε πλήρη εξέλιξη. To 2019 υλοποιήθηκαν σημαντικές επενδύσεις σε νέες μονάδες και αναβάθμιση του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, υπήρξαν σημαντικά βήματα προς την περεταίρω ανάπτυξη στην Κύπρο και τοποθετήθηκαν οι οργανωτικές βάσεις για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Ομίλου», δήλωσε με την αφορμή της βράβευσης ο κύριος Γεώργιος Ε. Σπανός, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ συμπληρώνοντας πως «παρά τις διαρκείς μεταβολές στο περιβάλλον του Τομέα Υγείας, τη χρονιά που πέρασε, αυξήσαμε το δυναμικό του Ομίλου, διατηρήσαμε την κερδοφορία μας και παραμείναμε στην κορυφή του κλάδου. Το κατορθώσαμε με αδιάλειπτη προσπάθεια και με προσήλωση στο όραμα της προαγωγής της Υγείας. Αυτό το όραμα μας καθοδηγεί εδώ και 4 δεκαετίες, αυτό θα μας οδηγήσει στο μέλλον».

Ελληνική επιχείρηση με υπηρεσίες καινοτόµες, ποιοτικές και προσβάσιµες σε όλους

Από το 1981 δραστηριοποιείται στην Ελλάδα ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, που παραμένει μία αμιγώς ελληνική επιχείρηση. Σήμερα αριθμεί 55 αυτόνομα Διαγνωστικά Κέντρα σε Ελλάδα και Κύπρο, 3 Γενικές Κλινικές σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη, ένα Κέντρο Διεθνών Ασθενών και 7 Οδοντιατρικές Μονάδες, που εκτιμάται ότι παρέχουν ιατρικές υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης σε τουλάχιστον τρία εκατομμύρια πολίτες κάθε χρόνο.

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ απασχολεί περισσότερους από 3.000 εργαζόμενους, από τους οποίους οι 700 είναι ειδικευμένοι ιατροί µε άριστη επιστημονική κατάρτιση. Το 2019, το έτος για το οποίο βραβεύτηκε εκ νέου με τη διάκριση True Leader, ο καθαρός κύκλος εργασιών του Ομίλου ξεπέρασε τα 133 εκατομμύρια ευρώ, σημειώνοντας αύξηση 6,8% σε σύγκριση με το 2018.

Η εμπιστοσύνη των πολιτών, οι στόχοι που θέτει ο όμιλος και οι οποίοι επιτυγχάνονται στο έπακρο, ο ένας μετά τον άλλον, έχουν καθιερώσει τη ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ ως τον κορυφαίο ιδιωτικό πάροχο ιατρικών υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης στην Ελλάδα. Η Βιοιατρική είναι ο πρώτος ιδιωτικός φορέας πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας που αναγνώρισε την αναγκαιότητα της εφαρμογής σύγχρονων μεθόδων διαχείρισης της ποιότητας και εφαρμόζει πρότυπα ISO σε όλο το φάσμα των εξετάσεων και δραστηριοτήτων.

«Η αναπτυξιακή μας πορεία συνεχίζεται και αυτή τη χρονιά, παρά τις αντιξοότητες που απορρέουν από την παγκόσμια υγειονομική κρίση της πανδημίας Covid-19. Θέλουμε τον Όμιλο πρωταγωνιστή των εξελίξεων στην Ιατρική και Διαγνωστική επιστήμη, στην ιατρική τεχνολογία. Διαχρονική μας δέσμευση είναι η παροχή καινοτόµων, ποιοτικών και εύκολα προσβάσιµων υπηρεσιών υγείας σε όλους τους πολίτες. Θα συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε, να πρωτοπορούμε, να ξεπερνάμε όλες τις προκλήσεις, να γινόμαστε κάθε μέρα και καλύτεροι για εκείνους που μας εμπιστεύονται την υγεία τους. Αυτό κάνουν οι trueleaders», τόνισε στο μήνυμα του με αφορμή τη βράβευση από τον Θεσμό True Leaders ο κύριος Σπανός.

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στέκεται δίπλα στους πολίτες, παρέχοντάς τους ανά πάσα στιγμή ποιοτικές υπηρεσίες, άμεσα προσβάσιμες σε όλους. Με τη δύναμη της εμπειρίας, την πρωτοποριακή δράση και τις καινοτόμες τεχνολογίες, που εφαρμόζονται στις κλινικές και τα διαγνωστικά κέντρα του ομίλου σε όλη τη χώρα, τις συνεχείς διακρίσεις από καταξιωμένους θεσμούς και αξιόπιστους οργανισμούς, η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ ατενίζει το μέλλον με σιγουριά και αισιοδοξία, πάντοτε θέτοντας τον πολίτη που χρειάζεται τις υπηρεσίες της, σε πρώτο πλάνο.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

EnvolveXL: στήριξη 100 ελληνικών startups τα επόμενα 5 χρόνια

Ένας μήνας έμεινε για την υποβολή αιτήσεων στο νέο...

Η συγκινητική ιστορία σκύλου που εγκαταλείφθηκε σε καταφύγιο έπειτα από 16 χρόνια

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η συγκινητική ιστορία της...