Η Σόφη Πασχάλη εξιτάρει τη φαντασία με τα ανοίγματά της

Μοιραστειτε το

Η απίστευτη ευλυγισία της γυμνάστρια που προκαλεί τη φαντασία

Η Σόφη Πασχάλη είναι από τις πιο γνωστές γυμνάστριες της χώρας, έχοντας μας γυμνάσει μέσα από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες συμμετέχοντας σε πρωινές εκπομπές.

Παρά τα χρόνια που έχουν περάσει ωστόσο, η Σόφη καταφέρνει να διατηρεί ένα από τα πιο γυμνασμένα και ταυτόχρονα καλλίγραμμα σώματα που μπορεί να βρει κανείς στα social media.

Αυτό που εντυπωσιάζει όμως περισσότερο, είναι η ευλυγισία της και η άνεση με την οποία κάνει σπαγγάτα, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που αναρτά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εξάπτοντας την ανδρική φαντασία.

Δείτε ακόμα: Η Ραφαέλα Καραλλιού μας δείχνει τις δύο της όψεις και μας ξεσηκώνει

View this post on Instagram

Καλησπέρα φίλοι μου! Νέο άρθρο στο #blog μου! Πώς να αγαπήσω τον εαυτό μου; Βήματα. Κοιμάμαι σωστές ώρες. Αδειάζω το νου πριν κοιμηθώ, για να μπορέσω να κοιμηθώ. Προσέχω τη διατροφή μου, χωρίς να φτάσω στο άλλο άκρο της ορθορεξίας. Κάνω καθημερινά τη γυμναστική μου. Αφιερώνω χρόνο στον εαυτό μου. Εκτονωνομαι. Συζητώ με άνθρωπο είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, είτε σε φιλικό που ασχολείται με αυτογνωσία. Παντα εχεις κάτι να παρεις από αυτούς τους ανθρωπους. Εξετάζεις γιατί σε ενοχλούν κάποιες έννοιες. Γιατί σε προσβάλλουν κάποιες λεξεις. Αν τα εχεις βρει με τον εαυτό σου, αν σε αναπτύσσεις συνεχως, δεν θα ενοχλείσαι αν κάποιος σου πει κάτι προσβλητικό. Τις περισσοτερες φορες αυτός που προσβάλλει άλλωστε μιλάει ο εαυτός του στον εαυτό του. Σπάνια αναφέρεται στον άλλον. Καταλαβαίνεις τη διαφορα της κακοπροαίρετης κριτικης με της καλοπροαιρετης απο τον τρόπο που σου τη κάνουν.Εν κατακλείδι όταν γεμίσεις το εσωτερικό άδειο δοχείο σου με αγάπη, σε πλημμυρίσεις από αγάπη, εχεις κ να δωσεις. Ένα άδειο δοχείο από που να δώσει; Όσο κ να θέλει, δεν μπορεί.. Αγάπησε τον εαυτό σου κατανοώντας τον, ακούγοντας τις ανάγκες του, καλυτερεύοντας τον. Όταν συμβεί, εχεις τόση απεριοριστη, άνευ όρων αγάπη να προσφερεις που είναι υπέροχο. Να θυμάσαι, κανεις δεν οφείλει να σε αγαπά. Το επιλέγει. Θέλει κ σε αγαπά! Να τιμας την αγάπη που σου προσφέρεται. Είναι δώρο! Δεν είναι δεδομένη, είναι εύθραυστη για να επιζήσει θέλει φροντίδα! Το άρθρο στο www.fthis.gr

A post shared by Sofi Pasxali (@sofipasxali) on

Δείτε ακόμα: Η Αμάντα Τριβιζάς τρελαίνει το Instagram με τις πλούσιες καμπύλες της

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από Έλληνες – «Αρπάζουν τις περιουσίες μας»

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από μέλη της ελληνικής εθνικής μειονότητας...

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του αστυνομικού που πυροβολήθηκε κατά λάθος από τον αδερφό του

Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο «αντίο» στον 25χρονο αστυνομικό ο...

Κακοκαιρία Ιανός: Εικόνες βιβλικής καταστροφής στην Κεφαλονιά – Θάφτηκαν σπίτια και αυτοκίνητα

Οι καταρρακτώδεις βροχές και οι θυελλώδεις άνεμοι προκάλεσαν πολλά...