Η Σοφία Λεοντίτση άφησε το μόντελινγκ και κυκλοφόρησε single που… στάζει «Δηλητήριο» (video) | newsbreak

Μοιραστειτε το

Από το «My style rocks» στο λαϊκό πεντάγραμμο! Η Σοφία Λεοντίτση, η οποία είχε πάρει μέρος στον πρώτο κύκλο του reality του Σκάι, το 2017, ερχόμενη, τότε, σε κόντρα με την Ιωάννα Τούνη, είναι πλέον παντρεμένη με τον ποδοσφαιριστή Μιχάλη Κατσικιά και μανούλα ενός υπέροχου γιου.

Και μπορεί η ίδια να άφησε πίσω της το μόντελινγκ αρκετό καιρό προτού κάνει οικογένεια, ωστόσο τους τελευταίους μήνες ασχολείται πολύ ενεργά με το τραγούδι, κάνοντας έτσι μια εντυπωσιακή στροφή στην καριέρα της.

Μόλις εγκαινίασε τη συνεργασία της με μία από τις κορυφαίες δισκογραφικές εταιρίες στη χώρα, την Panik Platinum, βγάζοντας on air ένα single «Δηλητήριο». Αυτός είναι ο τίτλος του άκρως χορευτικού τραγουδιού, το οποίο διαθέτει σύγχρονο ήχο και το υπογράφουν δημιουργικά ο Βασίλης Κουμεντάκος και η Maria Rica. Το «Δηλητήριο» κυκλοφορεί μαζί με ένα κινηματογραφικό βιντεοκλίπ, που σκηνοθέτησαν ο Βασίλης Κουμεντάκος και ο Αναστάσης Τσάλλας, στο οποίο η Σοφία Λεοντίτση τραγουδά με φόντο ένα ειδυλλιακό κυκλαδίτικο σκηνικό στην Κύθνο. Και φυσικά αλλάζει πολλά ρούχα, συνήθεια που της έμεινε προφανώς από το «My style rocks».

Πάντως, ο τίτλο του single της ταιριάζει… γάντι με τη δηλητηριώδη ατάκα που της είχε απευθύνει η Ιωάννα Τούνη την περίοδο που οι δυο τους διαγωνίζονταν για το καλύτερο στιλ στο reality του Σκάι. «Σοφία, δίπλα στην πατσαβούρα ταιριάζεις τέλεια» της είχε πει η Τούνη, με την πρώην πλέον συμπαίκτριά της να μην καταδέχεται ούτε καν να απαντήσει στην προσβολή της. Κυρία!

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: magda

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα