Η πρώτη σε θεαματικότητα σειρά του HBO, το 2020

Μοιραστειτε το

Η σειρά «The Undoing» έγινε η πρώτη σε θεαματικότητα του HBO, το 2020. Το HBO επιβεβαίωσε με tweet ότι τη μίνι σειρά παρακολούθησαν 12,3 εκατομμύρια θεατές, εκ των οποίων το 48% μέσω διαδικτύου.

Η δραματική σειρά -συνδυασμός μυστηρίου και ψυχολογικού θρίλερ- με πρωταγωνιστές τη Νικόλ Κίντμαν και τον Χιου Γκραντ έχει ξεπεράσει σε θεαματικότητα και τους δύο κύκλους του «Big Little Lies», με πρωταγωνίστρια, πάλι, τη Νικόλ Κίντμαν.

Η σειρά είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα της Τζιν Χανφ Κόρελιτς «You Should Have Known». Παραγωγός και σεναριογράφος είναι ο τηλεοπτικός δημιουργός Ντέιβιντ Ε. Κέλι – για λογαριασμό του HBO, και σκηνοθέτης είναι η Σουζάνε Μπίερ.

Η Νικόλ Κίντμαν υποδύεται τη Γκρέις Φρέιζερ -ψυχολόγο, σύμβουλο γάμου, και ο Χιου Γκραντ τον σύζυγό της, Τζόναθαν Φρέιζερ, παιδίατρο – ογκολόγο. Ο κόσμος τους αρχίζει να καταρρέει, όταν ο Τζόναθαν συνδέεται με τον θάνατο μιας νεαρής γυναίκας.

Το φινάλε της σειράς παρακολούθησαν συνολικά τρία εκατομμύρια θεατές σε όλες τις πλατφόρμες, σύμφωνα με το Variety. Η θεαματικότητα του τελευταίου επεισοδίου ήταν αυξημένη κατά 45% σε σύγκριση με το προτελευταίο επεισόδιο και υπερδιπλασιάστηκε από αυτήν της πρεμιέρας.

Η σειρά «The Undoing» είναι υποψήφια για Χρυσές Σφαίρες, μεταξύ άλλων, στην κατηγορία Καλύτερη Μίνι Σειρά ή Τηλεοπτική Ταινία και επίσης για βραβεία του Σωματείου Ηθοποιών – Screen Actors Guild.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...

Πόλεμος: Τι θα συνέβαινε αν η Ρωσία δολοφονούσε τον Ζελένσκι

«Μια δολοφονία δεν άλλαξε ποτέ την ιστορία του κόσμου»,...