Η πρώτη σε θεαματικότητα σειρά του HBO, το 2020

Μοιραστειτε το

Η σειρά «The Undoing» έγινε η πρώτη σε θεαματικότητα του HBO, το 2020. Το HBO επιβεβαίωσε με tweet ότι τη μίνι σειρά παρακολούθησαν 12,3 εκατομμύρια θεατές, εκ των οποίων το 48% μέσω διαδικτύου.

Η δραματική σειρά -συνδυασμός μυστηρίου και ψυχολογικού θρίλερ- με πρωταγωνιστές τη Νικόλ Κίντμαν και τον Χιου Γκραντ έχει ξεπεράσει σε θεαματικότητα και τους δύο κύκλους του «Big Little Lies», με πρωταγωνίστρια, πάλι, τη Νικόλ Κίντμαν.

Η σειρά είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα της Τζιν Χανφ Κόρελιτς «You Should Have Known». Παραγωγός και σεναριογράφος είναι ο τηλεοπτικός δημιουργός Ντέιβιντ Ε. Κέλι – για λογαριασμό του HBO, και σκηνοθέτης είναι η Σουζάνε Μπίερ.

Η Νικόλ Κίντμαν υποδύεται τη Γκρέις Φρέιζερ -ψυχολόγο, σύμβουλο γάμου, και ο Χιου Γκραντ τον σύζυγό της, Τζόναθαν Φρέιζερ, παιδίατρο – ογκολόγο. Ο κόσμος τους αρχίζει να καταρρέει, όταν ο Τζόναθαν συνδέεται με τον θάνατο μιας νεαρής γυναίκας.

Το φινάλε της σειράς παρακολούθησαν συνολικά τρία εκατομμύρια θεατές σε όλες τις πλατφόρμες, σύμφωνα με το Variety. Η θεαματικότητα του τελευταίου επεισοδίου ήταν αυξημένη κατά 45% σε σύγκριση με το προτελευταίο επεισόδιο και υπερδιπλασιάστηκε από αυτήν της πρεμιέρας.

Η σειρά «The Undoing» είναι υποψήφια για Χρυσές Σφαίρες, μεταξύ άλλων, στην κατηγορία Καλύτερη Μίνι Σειρά ή Τηλεοπτική Ταινία και επίσης για βραβεία του Σωματείου Ηθοποιών – Screen Actors Guild.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Άσκηση: Πόσος χρόνος αρκεί για να βελτιώσει τη μνήμη

Η άσκηση δεν αποτελεί σύμμαχο μόνο της σωματικής υγείας,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...