Η πολιτική συναντά την τέχνη – Ο Σαλμάς πανευτυχής με τη βράβευση της κόρης του Γρηγόρη Μπιθικώτση | newsbreak

Μοιραστειτε το

Τι κοινό έχει ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Μάριος Σαλμάς με την Άννα Μπιθικώτση; Ο πρώτος ακούει τα τραγούδια του πατέρα της κι αγαπημένου του τραγουδιστή και η δεύτερη δέχθηκε ευχαρίστως βραβείο για τη δουλειά της από τα χέρια του πρώην υπουργού.

Η βράβευση της κόρης του Γρηγόρη Μπιθικώτση, που είναι ποιήτρια, συγγραφέας και στιχουργός, έγινε στο πλαίσιο του 1ου Φεστιβάλ Χορωδιών Αγρινίου, που τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ.

«Στον θερινό κινηματογράφο Ελληνίς, στο Αγρίνιο, κάτω από την πανσέληνο είχα τη χαρά να βραβεύσω την Άννα Μπιθικώτση, ποιήτρια, συγγραφέα, στιχουργό, παραγωγό και χρονογράφο, αλλά πάνω απ’ όλα κόρη του μεγάλου Γρηγόρη Μπιθικώτση» είπε ο Μάριος Σαλμάς.

Στην εκδήλωση, την οποία παρουσίασε ο καλλιτεχνικός αφηγητής και παρουσιαστής κλασικού θεάτρου και καλλιτεχνικού αθλητισμού Αλέξης Κωστάλας, τηρήθηκαν αυστηρά τα μέτρα κατά του Covid-19 και όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ και του υπουργείου Πολιτισμού.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Ιωάννα

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα