Η πικρή αλήθεια: Ο Πομπέο ήρθε μόνο για να μας κλείσει στο κλουβί μας | newsbreak

Μοιραστειτε το

Διαβάζοντας το κοινό ανακοινωθέν Ελλάδος – ΗΠΑ για την επίσκεψη Πομπέο, παρατηρούμε ότι δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά στην Τουρκία. Ούτε μία λέξη για την τουρκική προκλητικότητα και τις επιθετικές ενέργειες, σε αντίθεση με την προηγούμενη επίσκεψη του ισχυρού άνδρα της αμερικανικής διπλωματίας στην Ελλάδα.

Τι ήρθε λοιπόν να κάνει ο Πομπέο στην Ελλάδα αυτές τις κρίσιμες στιγμές για την πατρίδα μας, αφού δεν ήρθε για την Τουρκία; Αποκαλύπτουμε λοιπόν τον λόγο της επίσκεψης του.

Ο Πομπέο θορυβήθηκε από τα ανοίγματα της Ελλάδος τόσο προς την Κίνα, την Ρωσία αλλά κυρίως προς την Γαλλία. Και ήρθε εδώ ο επικυρίαρχος για να μας κλείσει πάλι στο κλουβί μας. Μαζί φυσικά με τη Γερμανία. Γιατί ας μην ξεχνάμε, παρά το διάλειμμα Τραμπ, η αμερικανική διπλωματία, το λεγόμενο βαθύ κράτος, ταυτίζεται σχεδόν απόλυτα με τις Γερμανικές επιδιώξεις.

Ο Πομπέο λοιπόν θα μας τάξει στήριξη, αλήθεια έναντι ποιου αφού δεν είπε κουβέντα για την Τουρκία, θα μας υποσχεθεί και την ύπαρξη ενός ελικοπτεροφόρου μόνιμα στην Σούδα, για να ανακόψει την κάθοδο των Γάλλων με το αεροπλανοφόρο Σαρλ ντε Γκωλ, και φυσικά να πάρει ότι άλλο μπορεί από το πανηγύρι των εξοπλιστικών που εξυφαίνεται.

Φυσικά ο Μακρόν τα γνωρίζει όλα αυτά. Γνώριζα ότι δεν μπορεί να εμπιστευτεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη, διότι είναι αλυσοδεμένος από Γερμανία και ΗΠΑ. Γι’ αυτό τον είχε στην άκρη στο Αιάκειο. Φυσικά το γεγονός ότι ο Μακρόν έχει στο γραφείο του πρόσωπο που σχετίζεται στενά με την οικογένεια Μητσοτάκη, τεκμηριώνει τις πληροφορίες που έχει για τον Έλληνα πρωθυπουργό.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

Πηγή
Author: Ανδρέας Π.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα