Η Παναγιώταρου στη νέα «φωλίτσα» της μετά το… διάλειμμα στον γάμο με τον Γιαννόπουλο | newsbreak

Μοιραστειτε το

Περνάει και μόνη της καλά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου! Παρ’ όλα αυτά κάτι ψάχνει… Αυτό φάνηκε τουλάχιστον στην πρόσφατη -ομολογουμένως αινιγματική- ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μετά την είδηση περί… διαλείμματος στον γάμο της με τον γνωστό πλαστικό χειρουργό Αριστομένη Γιαννόπουλο, η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» δημοσίευσε μια φωτογραφία από το καινούργιο σπίτι όπου μετακόμισε, φεύγοντας από την εστία του συζύγου της.

Στο «κλικ» τη βλέπουμε να ποζάρει σε διάφορα σημεία του σαλονιού με διαφορετικά outfits, αφού το στιλ της… οφείλει να «τα σπάει» ακόμη και στις δύσκολες στιγμές του χωρισμού ή μάλλον του διαλείμματος, όπως έχουν χαρακτηρίσει τόσο η ίδια όσο και ο Αριστομένης το status στην προσωπική τους ζωή αυτή την περίοδο.

«Δεν ψάχνω για κάτι ή για κάποιον… Ψάχνω για μένα» σχολίασε στη λεζάντα του post η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, αφήνοντας έτσι να εννοηθεί πως βρίσκεται προς αναζήτηση των «θέλω» της, προκειμένου να μπορέσει να προχωρήσει παρακάτω.

Όπως έχουν ισχυριστεί σε δηλώσεις τους το μοντέλο και ο πλαστικός χειρουργός, παραμένουν αγαπημένοι και έχουν καθημερινή επικοινωνία. Απλώς, βρίσκονται σε ένα μεταβατικό στάδιο και περιμένουν να δουν πώς θα επιδράσει στη σχέση τους η απόφασή τους να μείνουν για λίγο καιρό χώρια.

Πηγή: Εspresso

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: lamprina

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα