Η Παγκρήτια Τράπεζα κοντά στους φοιτητές με δύο προνομιακά προϊόντα | newsbreak

Μοιραστειτε το

Δύο προνομιακά καταθετικά και δανειακά προϊόντα για τους φοιτητές και τους γονείς τους προσφέρει η Παγκρήτια Τράπεζα.

Το πρώτο είναι ο τρεχούμενος φοιτητικός λογαριασμός ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ, που απευθύνεται σε υφιστάμενους και νέους φοιτητές και σπουδαστές (ΑΕΙ/ΤΕΙ/ΙΕΚ) ηλικίας 18 ετών και άνω. Ο λογαριασμός δεν προϋποθέτει ελάχιστο ή μέγιστο ποσό κατάθεσης, ενώ προσφέρει προνομιακό κλιμακωτό επιτόκιο για ποσά μέχρι 2.000 ευρώ, δωρεάν χρεωστική κάρτα, εκπτώσεις μέχρι 20% στα ετήσια μεικτά ασφάλιστρα οχημάτων και δυνατότητα λήψης του σπουδαστικού δανείου «Φοιτητικό Στήριγμα».

Η διαδικασία ανοίγματος του λογαριασμού είναι ιδιαίτερα απλή, ενώ το μόνο που απαιτείται είναι η προσκόμιση της βεβαίωσης εγγραφής του φοιτητή ή οποιουδήποτε άλλου εγγράφου που να αποδεικνύει την ιδιότητά του.

Το δεύτερο προϊόν είναι το καταναλωτικό δάνειο ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ – ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΣΤΗΡΙΓΜΑ για προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό. Το δάνειο για την κάλυψη διδάκτρων και λοιπών σπουδαστικών εξόδων παρέχεται με κυμαινόμενο επιτόκιο για ποσά από 1.500 ευρώ έως 20.000 ευρώ ανά φοιτητή και διάρκεια από 1,5 έως 7 χρόνια ανάλογα με το ύψος του ποσού.

Το δάνειο προβλέπει περίοδο χάριτος μέχρι 12 μήνες, κατά την οποία εισπράττονται μόνο οι τόκοι, μερική ή ολική πρόωρη αποπληρωμή χωρίς επιβάρυνση και δυνατότητα διατήρησης του προνομιακού επιτοκίου και της διάρκειας του δανείου και μετά την ολοκλήρωση των σπουδών.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Χάρης Π.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα