Η Ν. Κασιμάτη κατηγορεί την κυβέρνηση για τα -ακόμη- 2.000.000€ που πάνε στα ΜΜΕ, τονίζοντας πως «η τσίπα δεν αγοράζεται»! | newsbreak

Μοιραστειτε το

«Η τσίπα δεν αγοράζεται» λέει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίνα Κασιμάτη, ενώνοντας τη φωνή της με όλη την αντιπολίτευση που στρέφεται εναντίον της ενίσχυσης του ταμείου των καναλιών για τη νέα καμπάνια κατά του κορωνοϊού.

Επί πληρωμή κοινωνικά μηνύματα, δηλαδή, γεγονός αδιανόητο για… δημοκρατίες!

«Μετά το πρώτο… δώρο, άλλα 2.000.000 ευρώ πάνε στην ενίσχυση των καναλιών, ώστε να συνεχίσουν απρόσκοπτα το κυβερνητικό “λιβάνισμα”. Ένα δώρο μέσα στη νύχτα, ώστε να συνεχίσουν να διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα. Τα κοινωνικά μηνύματα για την ενημέρωση των πολιτών μπορούν και πρέπει να μεταδίδονται δωρεάν, όπως συμβαίνει σε όλα τα ευνομούμενα κράτη αυτή τη στιγμή», δήλωσε έξαλλος ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θάνος Μωραΐτης.

Το ίδιο και η Νίνα Κασιμάτη, που είπε σχετικά: «Άλλα 2.00.000 ευρώ σε Σκάι, Mega, ΑΝΤ1, Open, Alpha, Star δίνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη για να αντιμετωπίσει επικοινωνιακά το δεύτερο κύμα της πανδημίας του κορωνοϊού, την ώρα που στον Προϋπολογισμό του 2021 μειώνει τις δαπάνες στην Υγεία. Η τσίπα δεν αγοράζεται».

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Χάρης Π.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα