Η μπλόφα των εταίρων με το αρχικό, κατάπτυστο κείμενο της Συνόδου Κορυφής | newsbreak

Μοιραστειτε το

Στο Βερολίνο δεν μπορούν να κρύψουν τη χαρά τους, αφού πήραν αυτό που ήθελαν από τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ, να μην αποφασιστούν δηλαδή κυρώσεις σε βάρος της… φίλης Τουρκίας.

Ακόμα και ο καθηγητής και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Συρίγος, αναφερόμενος στα αποτελέσματα της Συνόδου, ήταν ιδιαίτερα προσεκτικός: «Το πρώτο κείμενο ήταν στα όρια του προσβλητικού για Αθήνα και Λευκωσία. Μπροστά στη γραφειοκρατία της Ευρώπης ωχριά το Βυζάντιο. Το έκαναν επίτηδες, ούτως ώστε υποχωρώντας να καταλήξουμε στο κείμενο αυτό, όπου δεν αναφέρονται ρητώς οι κυρώσεις, αλλά τα άρθρα», τόνισε σε συνέντευξή του, αναγνωρίζοντας την μπλόφα των εταίρων στην οποία έπεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος μόνο που δεν πανηγύρισε για το αποτέλεσμα στις Βρυξέλλες.

Παρά τα όμορφα λόγια πάντως και τις υποθέσεις, η ουσία είναι πως η χώρα μας έφυγε και πάλι με άδεια χέρια, με τον φόβο της επιστροφής της έντασης πάνω από την ελληνική υφαλοκρηπίδα να είναι ξανά ορατός.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Ιωάννα

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα