Η μουσική στην οθόνη μας

Μοιραστειτε το

«Ντέιβιντ Μπάουι: τα τελευταία πέντε χρόνια»

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

▶ Το ERTFLIX, η διαδικτυακή πλατφόρμα της ΕΡΤ, πρόσθεσε και κατηγορία «Μουσική» στην παλέτα του με ντοκιμαντέρ και ταινίες με θέμα τους τη μουσική.

Δείτε τι περιέχει προς το παρόν:

▶ «Ντέιβιντ Μπάουι: τα τελευταία πέντε χρόνια»

Ενα ντοκιμαντέρ για τα δυο τελευταία άλμπουμ του Ντέιβιντ Μπάουι, The Next Day (2013) και Blackstar (2016), καθώς και το μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ «Λάζαρος».

▶ «Γούντστοκ: Τρεις ημέρες που καθόρισαν μια γενιά»

Μισό εκατομμύριο άνθρωποι μαζεύτηκαν σε μια μικρή φάρμα γαλακτοκομικών έξω από τη Νέα Υόρκη, τον Αύγουστο του 1969, για να παρακολουθήσουν τη μεγαλύτερη συναυλία όλων των εποχών.

▶ «Gimme Danger»

Η ταινία του Τζιμ Τζάρμους ξεδιπλώνει την ιστορία του Ιγκι Ποπ και των Stooges, ενός εκ των μεγαλύτερων rock ’n’ roll και punk συγκροτημάτων όλων των εποχών, μέσα από το πολιτιστικό, πολιτικό, ιστορικό και μουσικό πρίσμα.

▶ «Σάμι Ντέιβις Τζούνιορ: Αυτός είμαι εγώ»

Ενα ντοκιμαντέρ που εξετάζει το τεράστιο ταλέντο του Σάμι Ντέιβις και τον αγώνα αναζήτησης ταυτότητας, παράλληλα με τον αγώνα για τα ατομικά και φυλετικά δικαιώματα στην Αμερική του 20ού αιώνα.

▶ «Cool Daddio: The Second Youth of R. Stevie Moore»

Το ντοκιμαντέρ ερευνά το ίνδαλμα της underground μουσικής, τον Ρ. Στίβι Μουρ, έναν άνθρωπο που ηχογράφησε πάνω από 400 άλμπουμ στην κρεβατοκάμαρά του.

● Προσεχώς θα δούμε ανάλογα αφιερώματα στον Bruce Springsteen, τον Κλάους Βούρμαν (Ο άνθρωπος πίσω από τους Beatles) και τον super star DJ Αβίτσι (Avicii: True Stories).

Πρόστιμο

● Με 30 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο τιμωρήθηκε από το ΕΣΡ το Star για το ριάλιτι μόδας που παρουσιάζει, το γνωστό «GNTM». Για πέρυσι, όχι για φέτος όμως. Το πρόστιμο είναι λόγω «ειρωνικού και περιφρονητικού σχολιασμού» και «εξόχως προσβλητικής εκφοράς λόγου» τόσο από τους κριτές στις διαγωνιζόμενες όσο και από τις διαγωνιζόμενες μεταξύ τους.

Πηγή
Author: Δημήτρης Κανελλόπουλος

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Η δική μου αποτίμηση των χθεσινών εκλογών

Οι σχεδόν 215.000 πολίτες που συμμετείχαμε χτες στις εκλογές...

Μας ξαγρυπνά το όνειρο

Η ζωή μας είναι γεμάτη από όνειρα, όνειρα που...

Απίστευτη αναλγησία από την μνημονιακότερη Κυβέρνηση …

Τους τελευταίους μήνες αυτή η υποταγμένη, μνημονιακότερη  κυβέρνηση των...

Συλλήψεις υπουργών στον Νίγηρα, εκκενώνουν Γάλλοι και Ιταλοί

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα στον Νίγηρα, που...