Η μεταμόρφωση της ηθοποιού Ρέμπελ Γουίλσον

Μοιραστειτε το

Η Αυστραλή ηθοποιός Ρέμπελ Γουίλσον άλλαξε τις διατροφικές της συνήθειες και κατάφερε να χάσει περίπου 18 κιλά, ακολουθώντας μία διατροφή με πολλές πρωτεΐνες.

«Πριν έτρωγα πιθανώς 3.000 θερμίδες τις περισσότερες ημέρες, και επειδή ήταν συνήθως υδατάνθρακες, ήμουν συνεχώς πεινασμένη» είπε η ηθοποιός σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό People.

«Έτσι, έχω αλλάξει πραγματικά και ακολουθώ μία διατροφή με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, κάτι που είναι δύσκολο γιατί δεν τρώω πολύ κρέας. Τρώω ψάρι, σολομό και στήθος κοτόπουλου» πρόσθεσε.

Μάλιστα, όπως συμπληρώνει, δεν αποκλείει τίποτα από τη διατροφή της και ακολουθεί τις παρέες της στις εξόδους, μόνο που επιλέγει να τρώει τις μισές ποσότητες από αυτές που συνήθιζε πριν.

Η Γουίλσον είπε ακόμα, ότι εκμεταλλεύτηκε την περίοδο της καραντίνας να τα βρει με τον εαυτό της και ότι όλο αυτό με την πανδημία του κορωνοϊού τη βοήθησε στην απώλεια του βάρους της. «Ξεκουράστηκα και έδιωξα το άγχος. Επειδή το μεγαλύτερο μέρος του άγχους μου σχετίζεται με τη δουλειά μου.

Νομίζω ότι έτρωγα για συναισθηματικούς λόγους, κατά καιρούς, γιατί δεν αγαπούσα τον εαυτό μου αρκετά. Κι αυτό οφείλεται στη έλλειψη αυτοεκτίμησης», είπε και πρόσθεσε ότι η καραντίνα τής έδωσε την ευκαιρία να απαλλαγεί από «κακές συνήθειες».

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Πόλεμος: Τι θα συνέβαινε αν η Ρωσία δολοφονούσε τον Ζελένσκι

«Μια δολοφονία δεν άλλαξε ποτέ την ιστορία του κόσμου»,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...