Η Λίνα Κλείτου τάσσεται υπέρ της λογοκρισίας και επιτίθεται με άηθες σχόλιο στην Έλενα Ακρίτα | newsbreak

Μοιραστειτε το

Εντύπωση προκάλεσε η χυδαία επίθεση της δημοσιογράφου Λίνας Κλείτου στην Έλενα Ακρίτα μετά την λογοκρισία που δέχτηκε στην εφημερίδα τα Νέα όπου αρθρογραφούσε, η οποία μάλιστα ανήκει στον όμιλο Μαρινάκη.

Στο άρθρο της Έλενας Ακρίτα στο οποίο σχολιάστηκε η επίθεση της ΝΔ στον Αλέξη Τσίπρα για το εξοχικό του Σούνιο και τέθηκαν ερωτήματα για τα ακίνητα και τα δάνεια του Μητσοτάκη, λογοκρίθηκε και δεν δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα.

Κι ενώ το πρωτοφανές περιστατικό έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στους κόλπους της δημοσιογραφίας, την ίδια στιγμή μια ανάρτηση της συναδέλφου της Έλενας Ακρίτα, αφήνει κι αυτή την δική της σφραγίδα στην υπεράσπιση της λογοκρισίας.

Η κόρη του Νικόλαου Κλείτου, βουλευτή της ΝΔ επί Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ο οποίος στη συνέχεια ακολούθησε τον Αντώνη Σαμαρά στην Πολιτική Άνοιξη, έγραψε στον λογαριασμό της στο Twitter για την παραίτηση της Έλενας Ακρίτα: «Δεν θα λείψει από κανέναν. Ούτε καν από την Κουμουνδούρου. Τους αρκεί ο Πολάκης», ενώ στην ερώτηση του Μπάμπη Παπαπαναγιώτου «ποιος καλέ;», η Λίνα Κλείτου απάντησε: «η καταθλιπτική», στοχοποιώντας  την συνάδελφό της για την ασθένεια με την οποία εκείνη και χιλιάδες συμπολίτες μας ήρθαν ή έρχονται καθημερινά πρόσωπο με πρόσωπο.

Η απάντηση της Ακρίτα

«Είμαι καταθλιπτική κι αυτό είναι στίγμα σύμφωνα με την Λίνα Κλειτου. Τής εύχομαι ολόψυχα να μην παλέψει ποτέ με αυτό τον δαίμονα που λέγεται “κατάθλιψη”» απάντησε η Έλενα Ακρίτα.

Πηγή
Author: Ch-newsroom

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα