Η Κρητικιά γιαγιά που βρήκε τον τρόπο να κάνει πάρτυ τα Χριστούγεννα (video) | newsbreak

Μοιραστειτε το

Πολλοί νιώθουν πως όλη αυτή η κατάσταση που διανύουμε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, μας έχει αποξενώσει. Οι γιορτές κοντοζυγώνουν και είναι σίγουρο πως φέτος δεν θα θυμίζουν σε τίποτα τα γλέντια και τις μαζώξεις με αγαπημένα μας πρόσωπα, των προηγούμενων χρόνων.

Η Περιφέρεια της Κρήτης όμως βρήκε την λύση για να μας φέρει λίγο πιο κοντά με τους δικούς μας ανθρώπους, στέλνοντας ένα μήνυμα σε όλους τους νέους που θα βιώσουν φέτος μία νέα πραγματικότητα ,μέσω του νέου σποτ με πρωταγωνίστρια μία αξιαγάπητη γιαγιά η οποία δεν ξεχνάει να…παρτάρει

Το μήνυμα του Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρου Αρναουτάκη:

«Φέτος τα Χριστούγεννα, γιορτάζουμε διαφορετικά. Στο μυαλό και στην καρδιά μας θα έχουμε όλα τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Τις οικογένειες, τους φίλους. Είμαστε, όμως, υποχρεωμένοι να τηρήσουμε τις οδηγίες των ειδικών. Να αποφύγουμε τις μετακινήσεις και τις συναθροίσεις. Η καθεμιά και ο καθένας χωριστά πρέπει να γίνει ο δυνατός “κρίκος σε μια ανθρώπινη αλυσίδα” για την προστασία όλων. Με αυτό τον τρόπο θα τιμήσουμε και τον αγώνα που δίνουν νύχτα μέρα οι άνθρωποι που εργάζονται στην υγεία και σε άλλους κρίσιμους τομείς για την ασφάλεια των πολιτών.

Καλές γιορτές και Καλά Χριστούγεννα. Η νέα χρονιά φέρνει την ελπίδα. Θα βρεθούμε ξανά!»

Πηγή
Author: Λαμπρίνα Κ.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα